Airbnb langs de snelweg Duitsland

Duitsland is een mooi en groot land, wat helemaal niet zo ver bij ons vandaan ligt. Toch hoor je vaak dat men bij Duitsland, niet per se een vakantiegevoel krijgt. Maar er is genoeg leuks te beleven in dit uitgestrekte en glooiende land! Vaak rijd je door Duitsland heen, als je naar Italië of Oostenrijk op vakantie gaat. Je zou dus makkelijk een Airbnb langs de snelweg in Duitsland kunnen boeken, wanneer jij op doorreis bent. Maar hoe voordelig is die Airbnb langs de snelweg in Duitsland nou eigenlijk? Je leest er meer over in dit artikel!

Vier het Oktoberfest in Duitsland

Wist jij dat het grootste en leukste bierfeest van Europa al 200 jaar bestaat? En dat je vanaf eind september tot en met de eerste zondag van oktober, heerlijk met vrienden kunt proosten, feesten en vooral die slechte Duitse liedjes mee kunt zingen? Vertrouw op ons, dat dit de ideale mannentrip gaat zijn! München is dé Oktoberfest stad en jaarlijks trekt dit 17-daagse festival ruim 5 miljoen bezoekers. Dus kom op, pak je lederhöse in en boek een Airbnb langs de snelweg in Duitsland, onderweg naar München. Want München is helaas best wel een stukje rijden!

In de binnenstad van München vind je het Hofbrauhaus, dit is meteen de gezelligste en drukste tent tijdens het Oktoberfest. Er is altijd livemuziek, genoeg bier en je kunt er allemaal gezellige Duitsers en toeristen ontmoeten. Het is één groot bierfeest, wat je echt niet wilt missen. Want je kunt op het Oktoberfest allerlei speciaal bieren en lekkere hapjes proeven! De Duitse steden Stuttgart en Frankfurt kunnen er trouwens ook wat van. Dus wanneer je al een keer in München bent geweest, of je wilt een wat kleiner Oktoberfest meemaken, dan kan je gerust naar de andere twee steden uitwijken.

Boek simpel jouw Airbnb langs de snelweg in Duitsland

Airbnb is een begrip geworden. Je huurt er de leukste en vaak ook zeer unieke accommodaties, direct bij de verhuurder. Alleen doordat iedereen nu zijn huis zou kunnen onderverhuren, is de politiek er minder blij mee. Vandaar dat er strengere wetten zijn gekomen voor bijvoorbeeld het boeken van een Airbnb langs de snelweg in Duitsland. Door deze strengere wetten, worden de Airbnb’s stukken duurder en dus minder interessant voor jou, wanneer je er maar één nachtje, als tussenstop wilt slapen.

Een Airbnb langs de snelweg in Duitsland, is wel het overwegen waard, wanneer deze redelijk geprijsd is en op jouw route ligt. Wanneer je precies weet waar jij een pauze, in de vorm van een overnachting wilt inlassen, is het fijn als de slaapplek centraal ligt. Dan kan je de volgende ochtend meteen verder met de autorit! Houd er wel rekening mee, dat je een Airbnb, meestal niet last minute kunt regelen. Dus wees op tijd met boeken, als jij een tussenstop wilt maken.

Ga je voor een Airbnb of toch voor een hotel?

Wanneer je twijfelt of je een Airbnb langs de snelweg in Duitsland wilt huren, zijn er nog andere opties om jouw perfecte tussenstop te vinden. Via Tussenstop.com kan jij nu namelijk in een handomdraai, de ideale tussenstop vinden. Voer in de Tussenstop planner jouw vertrek- en eindpunt in, zet erbij hoeveel uur of km je maximaal achter elkaar in de auto wilt zitten en je ontvangt ons gratis reisadvies.

Doordat wij met Booking, Hotels.com en Expedia samenwerken, krijg jij een lijst met de beste hotels, campings of particuliere huizen tijdens jouw tussenstop! Airbnb is niet meer het enige platform wat particuliere accommodaties aanbiedt. Ook Booking.com heeft een uitgebreid assortiment aan particuliere woningen online staan. Dan hoef je dus niet voor een Airbnb langs de snelweg in Duitsland te kiezen!