Formule 1 hotel

Formule 1 hotelVind Formule 1 hotels langs jouw route

Tip: boek nu alvast voor een gegarandeerde slaapplek. Je betaalt pas bij aankomst!
Ga je met de auto op vakantie? Is het eigenlijk te ver om in een dag te rijden? De oplossing: een Formule 1 hotel! Altijd in de buurt van de snelweg en goedkoop, zodat je uitgerust – en veilig – aankomt op je vakantiebestemming.

Wat is een Formule 1 hotel?

Een Formule 1 hotel is een low budget hotel langs populaire routes naar steden en vakantiebestemmingen. In Frankrijk alleen zijn er al 260. Maar ook in Nederland, België, en Duitsland heb je een Formule 1 hotel; dus altijd een op je route.

Wat kost een kamer in een Formule 1 hotel?

Een Formule 1 hotel is low budget. Het voordeel is dat je betaalt per kamer, niet per persoon. Soms zelfs inclusief ontbijt. Er kunnen drie personen op de hotelkamer verblijven.

Hoe ziet een kamer in een Formule 1 hotel er uit?

De low budget kamer van een Formule 1 hotel is eenvoudig en vrij klein, zoals gewoonlijk in Franse hotels. Vaak staat er een stapelbed, meestal een wastafel, bureau en altijd een televisie.

Wat zijn nog meer voordelen?

Je kunt een Formule 1 hotelkamer vantevoren boeken, zodat je nooit voor een dichte deur staat. Een Formule 1 hotel is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Er is altijd een ruime parkeerplaats, soms zelfs bewaakt. Omdat een Formule 1 hotel vlakbij de snelweg ligt rijd je niet onnodig om. Een Formule 1 hotel is low budget, dus geen dure tierelantijnen. Douche en toilet bevinden zich daarom op de gang, ruim van opzet en zelfreinigend. Er is geen room service of dinerzaal, maar bij een Ibishotel in de buurt kan vaak met korting worden gegeten. Tenslotte liggen de hotels vaak op rustige industrieterreinen, zodat je de volgende dag uitgerust weer op weg kunt.