Voorwaarden: Over onze Gratis dienst en jouw Privacy

Kijk, dat is nog eens leuk dat je interesse hebt in de voorwaarden van Tussenstop.com. Je behoort tot één van de weinigen die ook echt de voorwaarden lezen. Hartstikke goed, want je kan niet kritisch genoeg zijn tegenwoordig.

Over Tussenstop.com: waarom steeds meer mensen onze website gebruiken 🙂

  • Onze dienst hebben we gemaakt om mensen zoals jij te helpen om hun vakantie optimaal voor te bereiden. We bieden deze dienst gratis aan. Het kost je dus niets.
  • Hoewel we er alles aan doen om een zo goed mogelijk reisadvies te geven kunnen we op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade die ontstaat uit het gebruik van de website. Dat begrijp je wel, toch?

Tips via e-mail en privacy

  • We nemen je privacy bloedserieus. We zullen dan ook nooit gegevens van je verkopen aan derden.
  • Bij het gebruik van de Tussenstop Planner en akkoord gaan met voorwaarden geef je toestemming om af en toe e-mails te ontvangen met handige tips en aanbiedingen. Ons e-mail beleid voldoet volledig aan de opgestelde regels van Code Reclame via Email van DDMA. We zullen je dus nooit ongewenste e-mail versturen.
  • Afmelden van e-mails is eenvoudig en met enkele klikken te doen. Daarna zullen we je uiteraard niet meer mailen. Dat beloven we.

Heb je verder vragen over onze dienst? Mail gerust naar info @ tussenstop.com