Hotel Zürich onderweg

Wil je naar de grootste stad in Zwitserland reizen? Dan moet je in Zürich zijn! Deze stad heeft je historie, cultuur en veel gezelligheid te bieden. Op deze pagina lees je meer informatie over het boeken van een betaalbaar en comfortabel hotel in Zürich onderweg tijdens je autovakantie in Zwitserland. Het leuke is dat je meteen meer informatie over de stad kunt lezen. Alle bezienswaardigheden die deze stad je te bieden heeft, zijn voor je op een rij gezet. Je kunt ook alvast inspiratie krijgen voor het boeken van leuke activiteiten als je in deze stad verblijft. Aan het einde kom je erachter op welke twee manieren je de slimme planner op deze pagina kunt inzetten. Weet jij al waar je allemaal verblijft tijdens je welverdiende vakantie in Zwitserland?

Houd je een tussenstop in een hotel in Zürich onderweg? Dit wil je alvast over deze stad weten

Wist je dat je uit veel verschillende hotels onderweg in Zwitserland kunt kiezen tijdens je roadtrip? Een nachtje in een hotel in Zürich onderweg is bijvoorbeeld écht de moeite waard! Zürich is de grootste stad van Zwitserland, hier wonen namelijk ruim 434.000 mensen. Wanneer je de grootstedelijke gebieden meetelt, kom je zelfs op ruim 1.456.000 inwoners. Deze stad ligt centraal in het land en grenst aan de Alpen. Zürich wordt ook wel het financiële centrum van het land genoemd, aangezien veel banken hier hun hoofdkantoor gevestigd hebben. Het gave aan deze stad is dat het samen met Basel en Genève in de top tien van best leefbare steden ter wereld stond. Hieronder lees je meer over de bezienswaardigheden en activiteiten die je in deze Zwitserse stad kunt meemaken.

Deze bezienswaardigheden wachten op je in Zürich

Slaap je een nachtje in een hotel in Zürich onderweg? Dan kun je meteen de mooiste bezienswaardigheden van de stad gaan bekijken. Deze stad is prachtig, zowel historisch als modern en omgeven door natuur. Zodra je in de Altstadt rondwandelt, kun je prachtige architectuur bekijken. De sfeer in de stad is goed en gezellig. Je kunt er goed shoppen en ook heel lekker eten. De bekendste straat is de Bahnhofstrasse, wat deze straat bijzonder maakt, is dat hij 1,4 kilometer lang is. Grossmünster is de mooiste kerk van de stad. Je kunt één van de twee torens met de trap beklimmen, waarna je een geweldig uitzicht hebt over de hele stad.

Boek gezellige activiteiten als je in deze Zwitserse stad verblijft

Zodra je een fijn hotel in Zürich onderweg tijdens je autovakantie hebt gevonden, kun je kijken welke gave activiteiten je in de buurt kunt ondernemen. Zürich heeft meer dan 50 musea en beschikt los daarvan over 100 kunstgaleries.  Voor de échte kunstliefhebbers valt er hier dus veel te zien en te beleven. Verder kun je in de winterperiode over de meest mooie kerstmarkten in Zwitserland struinen. Een andere leuke activiteit in deze stad is uit eten gaan. Zwitsers houden van goed en uitgebreid eten. Houd er wel rekening mee dat je in Zwitserland tot zo’n 50% meer betaald per maaltijd dan in Nederland. Dit komt doordat er in Zwitserland een andere munteenheid wordt gehanteerd, de Zwitserse Frank. Ben je vegetarisch? Dan kun je bij Hiltl eten, dit is het oudste vega restaurant ter wereld.

Boek van tevoren alvast een comfortabel en betaalbaar hotel in Zürich onderweg tijdens je roadtrip door Zwitserland

Ga je met de auto op vakantie naar Zwitserland? Dan kun je ervoor kiezen om meerdere plekken te verkennen. Hoe leuk is het om een aantal mooie steden te bezoeken tijdens je welverdiende vakantie? De slimme planner op deze pagina biedt je de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor alle tussenstops die je tijdens je roadtrip wil boeken. Een leuke optie voor een gave tussenstop in Zwitserland is een overnachting in een hotel in Zürich onderweg. De planner laat je in één keer alle beschikbare accommodaties in jouw vakantieperiode zien. Dit kan bijvoorbeeld een hotel langs de snelweg in Zwitserland, een B&B, appartement of camping zijn. Je bepaalt zelf welk type accommodatie het beste bij je past.

Weet je nog niet precies waar je tussenstops wil houden of zoek je nog een andere leuke tussenstop naast je geboekte hotel in Zürich onderweg? Dan kun je de slimme planner ook op een andere manier inzetten. Je kunt je namelijk laten verrassen door de planner je ideale tussenstop te laten berekenen. Je vult dan geen stad of plaats in, maar alleen je vertrek- en eindpunt. Hierna laat je de planner weten hoeveel kilometer je maximaal achter elkaar wil afleggen, voordat je bij je volgende tussenstop arriveert. De planner berekent dan waar je het beste kunt overnachten. Het leuke hieraan is dat je op een avontuurlijke manier op vakantie gaat en je misschien op plekken komt, waar je nog niet eerder over gehoord of gelezen hebt. Weet jij al welke tussenstops je allemaal in je volgende vakantie plant?

5/5 - (15 stemmen)