Hotel Valence onderweg

Wil je met de auto op vakantie door Frankrijk? Dan is het leuk om zo nu en dan een korte tussenstop in te bouwen. Wat dacht je van een tussenstop in Valence? Dit is de hoofdstad van de regio Drôme en is een stad die geschikt is voor het hele gezin. De stad heb je al in één dagje gezien, waardoor je daarna weer door kunt rijden naar je volgende vakantieadres. Op deze pagina lees je alles over de leuke activiteiten en bezienswaardigheden die je tijdens een overnachting in een hotel in Valence onderweg kunt meemaken. Er is meer informatie over deze mooie Franse stad te lezen en je krijgt tips hoe je makkelijk en snel een overnachtingshotel kunt boeken tijdens je autovakantie.

Maak kennis met deze geweldige Franse stad

Hotel Valence onderweg - overnachtingshotelHeb je een hotel in Valence onderweg tijdens je autovakantie geboekt? Dan is het een superleuk idee om deze prachtige en kindvriendelijke stad meteen te bezoeken. Valence op weg naar het Zuiden van Frankrijk en is een charmante en groene stad, waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Je kunt jezelf en het hele gezin hier onderdompelen in de mooiste kunst en een rijke geschiedenis. Wanneer je een hotel in Valence langs de snelweg boekt, kun je na een dagje slenteren door de stad heerlijk gaan slapen en de dag erna alweer verder rijden. Het leukste aan deze stad is dat je er ook heerlijk kunt eten en drinken. Op die manier begint je vakantie in Frankrijk natuurlijk heel goed.

Wat zijn de meest bijzondere bezienswaardigheden in Valence?

Valence is een prachtige stad, waar je misschien nog niet zoveel over gehoord hebt. Des te meer reden om tijdens een nachtje in een hotel in Valence onderweg naar je volgende adres het stadscentrum te bezoeken. De meest imposante en meteen ook de oudste bezienswaardigheid in deze stad is de kathedraal. Deze heeft een prachtige naam en heet de Cathédrale Saint-Apollinaire. Verder is Le Parc Jouvet zeker een bezoekje waard. Hier kun je de prachtige natuur van dichtbij meemaken. De kids kunnen ook lekker in dit park rennen en ravotten.

Wist je dat je naast voor een hotel in Valence onderweg, je ook voor een AirBnB onderweg in Frankrijk zou kunnen kiezen? Zo kun je de plek waar je overnacht helemaal aan jouw wens en manier van vakantie vieren aanpassen, dat is wel zo fijn!

Deze activiteiten kun je in Valence boeken tijdens je tussenstop op vakantie

Wanneer je in een hotel in Valence onderweg naar het zuiden van Frankrijk slaapt, wil je vast weten welke leuke activiteiten hier te beleven zijn. Houd je van kunst? Dan zit je hier goed en kun je naar het Musée de Valence Art et Archéologie gaan. Dit museum is laagdrempelig en daarom ook erg geschikt voor jonge kinderen. Je kunt hier allerlei vormen van kunst van dichtbij bekijken. Er zijn ruimtes te vinden met archeologische vondsten van de Romeinen, maar er hangt ook genoeg moderne kunst. Op het dak van het museum is een geweldig terras gemaakt, waar je samen met de locals een potje pétanque kunt spelen.

Houd je van shoppen? Dan kun je in deze Franse stad ook heerlijk winkelen. Je kunt verschillende populaire winkelketen bezoeken, of eens een aantal schattige boetiekjes inlopen. Je kunt hier zowel overdekt als buiten shoppen, zodat er bij goed en slecht weer opties voor je over blijven. Zoals je merkt hoef jij je tijdens een dagje in deze stad zeker niet te vervelen.

Lekker slapen in een hotel in Valence onderweg naar je volgende bestemming?

Wil je graag een nachtje in een hotel in Valence onderweg naar je volgende vakantiebestemming boeken? Dan kun je hier zelf naar op zoek gaan, maar je kunt er ook de slimme planner op Tussenstop.com voor inzetten. Wij hebben er namelijk alles aan gedaan om jouw autovakantie nog soepeler te laten verlopen. De slimme planner kun je op twee manieren inzetten. Eerst kun je meteen de plaats invullen waar je de tussenstop wil houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overnachting in een hotel in Valence onderweg. Vul Valence in en de slimme planner komt direct met beschikbare overnachtingsplekken voor je in deze stad. Zie je er iets moois tussen staan? Dan kun je het hotel ook meteen boeken.

De tweede manier waarop je de slimme planner kunt inzetten heeft een verrassingselement. Je kunt namelijk doorgeven dat je nog niet weet in welke plek je een tussenstop wil houden. Vul hierna het aantal kilometer of uur in dat je maximaal in de auto wil doorbrengen. De slimme planner berekent dan in welke stad of in welk dorpje je het beste een tussenstop kunt inlassen. Dit zorgt ervoor dat je misschien wel op gave plekken komt die je zelf nog niet had bedacht. De planner laat je hierna meteen vrije kamers, campings of AirBnb’s zien, die je ook weer direct kunt boeken.

5/5 - (13 stemmen)