Hotel Troyes onderweg

Troyes is een Franse stad die zeker bij de winkelliefhebbers in de smaak valt. Er zijn hier namelijk meer dan 250 outlets te vinden, waar je heerlijk kunt shoppen tijdens je vakantie. Dit is uiteraard niet het enige dat deze stad te bieden heeft. Op deze pagina lees je alles over een nachtje slapen in een hotel in Troyes onderweg tijdens je vakantie. Je hoeft in deze stad niet dagenlang te verblijven, maar het is wel een echte aanrader om te bezoeken als je er toch een tussenstop maakt. Lees meteen meer over de geschiedenis van Troyes, welke bezienswaardigheden een bezoekje waard zijn en vooral ook welke activiteiten je hier allemaal kunt beleven. Aan het einde krijg je tips om in een handomdraai leuke tussenstops tijdens je vakantie te boeken.

Meer informatie over deze mooie en historische Franse stad

Hotel Troyes onderweg, overnachtingshotel snelweg

Wanneer je voor een hotel in Troyes onderweg tijdens je autovakantie kiest, kun je opzoeken welk van de hotels onderweg in Frankrijk het beste bij je wensen past. Troyes is een unieke en originele bestemming, waar je niet veel Nederlandse toeristen zal tegenkomen. De stad ligt midden in de Champagnestreek, waardoor je er ook nog eens van heerlijke drankjes kunt genieten. Wist je dat het oude centrum van de stad van bovenaf de vorm van een champagnekurk heeft? Dat is toch geniaal? Verder kun je hier door de mooiste straten en stegen lopen vol huisjes met pastelkleurige gevels. Het is net een sprookje waar jij je op dat moment in bevindt.

Dit soort activiteiten kun je plannen tijdens een overnachting in een hotel in Troyes onderweg

De beste activiteiten die je in Troyes kunt doen zijn winkelen in de vele outlets, een champagne proeverij meemaken en heerlijk door het oude centrum struinen. Wanneer je in deze Franse stad bent, kun je beter lekker relaxen dan erg sportief gaan doen. Past een hotel in Troyes onderweg tijdens je vakantie niet zo goed bij jouw manier van vakantie vieren? Dan kun je ook uit één van de leuke campings onderweg in Frankrijk kiezen. Een doorreiscamping is daarnaast veel leuker als je kids mee op reis hebt. Die kunnen daar dan nog vaak spelen, zwemmen en nieuwe vriendjes maken.

Deze bezienswaardigheden in Troyes mag je tijdens je bezoek absoluut niet missen

Wanneer je een hotel in Troyes onderweg tijdens je autovakantie bezoekt, is het de moeite waard om even door het stadscentrum te wandelen. Wanneer je hier doorheen loopt, zie je de mooiste en meest vrolijk gekleurde en best wel scheefstaande vakwerkhuizen. Loop hierna door naar de Eglise Sainte-Madeleine, dit is de oudste kerk van de stad en zeker een plaatje om vanbinnen en buiten te bekijken. Als je toch in de sfeer van de kerken bent, kun je de basiliek Saint Urbain ook meteen meepakken. Deze werd in de 13e eeuw door Paus Urbain IV gebouwd en hij ligt hier dan ook in begraven.

Werk je in de medische sector? Dan is er nog wel een heel bijzondere bezienswaardigheid te vinden. Het Hôtel-Dieu-le-Comte was in de 12e eeuw gebouwd en in de 13e eeuw omgetoverd tot een hospitaal. Je kunt hier een oude apotheek bezoeken, die dienstdoet als museum en een ander deel van dit gebouw wordt nu gebruikt door de universiteit. Zoals je merkt is een nachtje slapen in een hotel in Troyes onderweg naar je volgende bestemming zeker de moeite waard.

Nachtje slapen in een hotel in Troyes onderweg? Boek het nu makkelijk en snel

Wanneer je een nachtje in een hotel in Troyes onderweg naar je volgende bestemming wil boeken, kun je dit makkelijk en snel doen met de slimme planner op Tussenstop.com. Wij hebben er alles aan gedaan om een gebruiksvriendelijke planner te ontwikkelen, die je helpt om met één druk op de knop meteen de beste overnachtingsplekken als tussenstop tijdens je autovakantie te boeken. De planner is op twee manieren te gebruiken. Weet je al waar je graag een tussenstop plant tijdens je autovakantie? Super! Dan kun je deze plaats in de planner invullen en de planner z’n werk laten doen. Er komen meteen beschikbare hotels, campings en appartementen op je beeldscherm te staan.

Ben je meer een avonturier en wil jij je tijdens je autovakantie laten verrassen? Dan kun je de planner de opdracht geven om jouw ideale plek voor een tussenstop te berekenen. Dit doe je door je begin- en eindpunt in de planner in te vullen. Hierna wordt er van je gevraagd hoeveel kilometers of uren je maximaal achter elkaar wil rijden. Vul dit ook in. Op basis van deze gegevens wordt voor jou de ideale tussenstop opgezocht. Het leuke hieraan is dat jij je een keertje kunt laten verrassen en dat je misschien op plekken komt die je niet eens kende of waar je niet zo snel aan zou denken. Zo wordt jouw autovakantie een geweldig avontuur en kun je tijdens één vakantie verschillende plaatsen bezoeken.

5/5 - (6 stemmen)