Hotel Thionville onderweg

Ga je met de auto op vakantie in Frankrijk? Dan is het een leuk idee om een tussenstop in het prachtige Thionville te maken. Je vindt deze plek in het noordwesten van Frankrijk terug. Op deze pagina lees je meer informatie over het boeken van een fijn hotel in Thionville onderweg tijdens je roadtrip door Frankrijk. Een nachtje logeren in een hotel in Thionville onderweg is de ideale manier om deze stad beter te leren kennen. Je leest hier meer over het verleden van de stad. Je komt er ook achter welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen. Heb je de tijd in deze mooie Franse stad? Dan kun je er uit een aantal leuke activiteiten kiezen. Aan het einde krijg je tips over hoe je de slimme planner op deze pagina kunt inzetten om je ideale tussenstop tijdens je autovakantie te boeken.

Als je een nachtje in een hotel in Thionville onderweg logeert, kun je meteen het centrum van de stad verkennen

Hotel Thionville onderweg

Ben je op zoek naar hotels onderweg in Frankrijk? Dan kun je een nachtje in een hotel in Thionville onderweg tijdens je autovakantie boeken. Thionville is terug te vinden langs de Moezel en deze stad heeft ruim 40.000 inwoners. Deze stad ligt in het Franse departement Moselle en is vooral bekend om de staalindustrie die hier gevestigd is én door het militaire verleden. Het leuke aan deze stad is, dat het vlakbij Luxemburg ligt. Je kunt vanuit hier dus meteen een bezoekje aan Luxemburg brengen. Je bent hier al na 5 uur rijden vanaf Utrecht en je kunt je er prima onderdompelen in de Franse en Luxemburgse cultuur.

Er zijn prachtige gebouwen en monumenten te vinden en je kunt hier ook heel lekker uit eten gaan in één van de leuke restaurantjes. Meer over de bezienswaardigheden en activiteiten in Thionville lees je hieronder terug.

Dit zijn de meest bekende en populaire bezienswaardigheden van Thionville

Heb je een overnachting in een hotel in Thionville onderweg geboekt? Dan heb je geluk, want deze stad heeft heel veel te bieden. Het hoogtepunt van de stad is de Tour aux Puces. Dit is een grote toren dat onderdeel is van een kasteel dat door Luxemburgers is gebouwd. De toren is uniek, aangezien er maar liefst 11 zijdes aan zitten. De mooiste kerk van deze stad is de Eglise Saint-Maximin de Thionville. Deze kun je zowel van buiten als van binnen bewonderen.

Bekijk van tevoren welke leuke activiteiten je in deze stad kunt inplannen

Slaap je een nachtje in een hotel in Thionville onderweg? Dan is het de moeite waard om te kijken of je nog leuke activiteiten kunt plannen tijdens je vakantie. Ben je gek op tijd doorbrengen in de natuur? Dan kun je een bezoekje brengen aan het Parc Naturel Régional des Vosges du Nord. Hier kun je prachtig wandelen en lekker helemaal tot rust komen met al dat groen om je heen. Je kunt meteen een aantal burchten in dit natuurpark bezoeken. Dit is natuurlijk wel heel gaaf, aangezien je in het kasteel meteen een stapje terug in de tijd kunt zetten. De mooiste burcht in dit natuurpark is de Citadelle de Bitche.

Ben je gek op kunst? Dan kun je het stadsmuseum in het centrum van de stad bezoeken. Hier zie je kunst terug uit allerlei verschillende eeuwen van het leven in Thionville.

Boek nu makkelijk en snel een fijn hotel in Thionville onderweg tijdens je autovakantie

Wist je dat je de slimme planner op deze pagina kunt inzetten om makkelijk en snel aan een fijn hotel in Thionville onderweg tijdens je autovakantie te komen? De planner laat je direct de beschikbare accommodaties in jouw vakantieperiode zien. Naast hotels, kun je ook appartementen, B&B’s of campings onderweg in Frankrijk boeken met de planner. Op deze manier kun je kiezen voor een accommodatie die bij jouw wensen past. De een heeft liever een luxe en comfortabele vakantie in een hotel of appartement en de ander kiest meer voor gemak en avontuur, zoals een camping. Een camping is bijvoorbeeld ook erg leuk op het moment dat de kinderen mee op vakantie zijn.

De planner is daarnaast op twee verschillende manieren te gebruiken. Je kunt direct zoeken op accommodaties op een plek naar keuze, door deze plek in de planner in te vullen. Wil jij jezelf laten verrassen? Dan kun je de planner vragen om je ideale tussenstop te berekenen. Dit zorgt ervoor dat je ergens terecht komt, wat je niet kent of waar je zelf nog niet aan had gedacht. Dit brengt meteen een avontuurlijk element in je vakantie naar boven. Beide opties bieden je meteen beschikbare accommodaties op jouw tussenstop aan. De slaapplekken kun je met een aantal klikken al geboekt hebben. De planner is namelijk ontworpen om je makkelijk en snel een fijne tussenstop te laten vinden en boeken tijdens je autovakantie.

5/5 - (17 stemmen)