Hotel Tarragona onderweg

Wil je dit keer met de auto op vakantie en zoek je bijzondere steden in de buurt van Barcelona? Dan is Tarragona een stad die je zeker op je lijstje wil zetten. De stad ligt in Catalonië en is zowel historisch, prachtig als levendig te noemen. Op deze pagina lees je meer informatie over het boeken van een hotel in Tarragona onderweg tijdens je roadtrip. Je komt erachter op welke manier je de slimme planner op deze pagina voor jezelf aan het werk kunt zetten. Daarnaast krijg je meer achtergrondinformatie over Tarragona. Je leest onder andere welke bezienswaardigheden hier een bezoekje waard zijn. Je kunt ook lezen welke activiteiten hier leuk zijn om te plannen tijdens je vakantie.

Een nachtje in een hotel in Tarragona onderweg biedt je de mogelijkheid om de stad te verkennen

Hotel Tarragona onderweg

Op zoek naar een goed hotel onderweg in Spanje? Dan kun je een nachtje in een hotel in Tarragona onderweg gaan slapen. Tarragona is een Catalaanse stad met een Romeinse geschiedenis. Je vindt er namelijk oude bouwwerken zoals aquaducten en amfitheaters in terug. Deze Spaanse stad ligt maar 100 kilometer van Barcelona vandaan, dus is een leuke optie als je in deze omgeving rond wil rijden. De stad heeft ruim 133.545 inwoners en ligt aan de kust. Dit kustgedeelte wordt de Costa Daurada genoemd, waar je ook Salau en het grootste pretpark van Europa, dat Port Aventura heet, in terugvindt.

Deze Spaanse stad is naast in handen van de Romeinen, ook in handen van de Moren en zelfs van de Fransen geweest. Je kunt hier dus veel verschillende culturen en invloeden terugvinden. Hieronder lees je wat de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn.

Dit zijn de meest bijzonder bezienswaardigheden van Tarragona

Een overnachting in een hotel in Tarragona onderweg tijdens je autovakantie biedt je de mogelijkheid om het stadscentrum te ontdekken tijdens je verblijf. Het oude centrum van Tarragona staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kunt hier allerlei belangrijke monumenten terugvinden. Wanneer je door de smalle straatjes loopt, zie je meteen de schoonheid van de stad voor je opdoemen. Aan het strand zie je de meest opvallende bezienswaardigheid van de stad liggen. Hier ligt een Romeins amfitheater dat uit de 2e eeuw voor Chr. stamt. Verder is de Cathedral de Santa Maria zeker een bezoekje waard. Deze kerk werd tussen de 12e en 14e eeuw gebouwd en ziet er zowel van buiten als van binnen prachtig uit.

Bekijk van tevoren alvast welke leuke activiteiten je hier tijdens je vakantie wil doen

Slaap je een nachtje in een hotel in Tarragona onderweg? Dan kun je van tevoren alvast uitzoeken welke gave activiteiten je in deze stad kunt meemaken. Leuke dingen om te doen zijn een bezoekje brengen aan de Rambla Nova en het Mediterraan balkon. De Rambla Nova is de bekendste straat van de stad en hier kun je ook goed winkelen en lunchen of dineren. Het Mediterraan balkon biedt je een geweldig uitzicht over de zee en de kust. Ben je met de kids op vakantie? Dan kun je naar Port Aventura gaan, dit gave pretpark heeft allerlei attracties, waar jullie een geweldige dag kunnen beleven.

Houd je van lekker eten en drinken en wil je wat culinaire souvenirs kopen? Dan kun je de Mercado Central bezoeken.

Met deze tips boek je makkelijk en snel een fijn hotel in Tarragona onderweg

Ben je op zoek naar een comfortabel en betaalbaar hotel in Tarragona onderweg tijdens je autovakantie? Dan kun je online veel opties terugvinden. Soms kan het overweldigend zijn om een accommodatie te vinden die bij jouw wensen aansluit. Wist je dat Tussenstop.com een slimme planner heeft ontwikkeld, die je helpt bij het vinden van de beste accommodaties tijdens je vakantie? De planner zoekt niet alleen hotels voor je uit. Je kunt de planner ook gebruiken om een leuke B&B, een appartement of een doorreiscamping te vinden. Het is dus op verschillende manieren in te zetten en je kunt met een aantal klikken op de knop meteen boeken.

Als je voor een hotel in Tarragona onderweg kiest, kun je tijdens je autovakantie door Spanje heerlijk tot rust komen. Hoe leuk is het om eens een keer een roadtrip te doen, waarbij je verschillende landen, regio’s of steden bezoekt gedurende één vakantieperiode? Zodra je meer doet en ziet tijdens je vakantie, gaat het vanzelf voelen alsof je veel langer van huis bent, dan je daadwerkelijk bent. Houd je van relaxen en wil je tot rust komen tijdens je vakantie, zorg dan dat je telkens een aantal dagen op je tussenstop verblijft, zodat je niet te veel in de weer bent. Weet jij al waar je de tussenstops tijdens je autovakantie gaat plannen? De slimme planner kan ook de ideale tussenstop voor je berekenen, dan hoef je helemaal nergens meer over na te denken.

5/5 - (26 stemmen)