Hotel Rouen onderweg

Wil je met de auto op vakantie in Frankrijk, rijd dan vooral even langs Rouen. Dit is de hoofdstad van Normandië en heeft heel wat prachtige natuur, heerlijk eten en historie voor je in petto. Op deze pagina lees je alles over het makkelijk en snel boeken van een nachtje in een hotel in Rouen onderweg tijdens je autovakantie. Hoe leuk is het om onderweg een tussenstop in te plannen, waarbij je ook nog eens een prachtige Franse stad kunt bekijken? Kom erachter wat Rouen uniek maakt en welke leuke activiteiten je hier allemaal kunt beleven. Aan het einde lees je ook op welke manier je de slimme planner op deze pagina avontuurlijker in kunt zetten. Hoe erg kijk jij naar je volgende autovakantie uit?

Wanneer je een nachtje in een hotel in Rouen onderweg slaapt, ga dan vooral de stad in

Hotel Rouen onderweg overnachtingshotel snelweg

Wil je tijdens je autovakantie graag in een hotel in Rouen onderweg slapen? Dan kun je uit veel verschillende hotels onderweg in Frankrijk kiezen. Waarom is Rouen een tussenstop waard? Allereerst is het een prachtige en grote stad, gelegen aan de Seine. Je kunt hier in ieder seizoen je ogen uit kijken naar de natuur, de prachtige bouwstijl en je onderdompelen in historie. De grootste heldin van Frankrijk, Jeanne d’Arc komt uit Rouen. Op het Place du Vieux Marché werd deze vrouw in 1431 na een veroordeling op de brandstapel vermoord. Deze vrouw was een legeraanvoerder en werd door Engelsen beschuldigd van hekserij. Ze was pas 19 jaar toen ze op de brandstapel terecht kwam.

Verder kun je hier genieten van de natuur, het water, de prachtige architectuur, lekker eten en nog veel meer. Lees hieronder welke bezienswaardigheden en activiteiten in Rouen de moeite waard zijn.

Dit zijn de meest bijzondere en mooie bezienswaardigheden in deze Franse stad

Als je een nachtje in een otel in Rouen onderweg tijdens je vakantie slaapt, kun je van prachtige uitzichten, natuur en architectuur genieten. De stad staat bekend om de stad met de 100 klokkentorens. Overal waar je kijkt zie je namelijk kerktorens verschijnen. Breng in ieder geval een bezoekje aan de kathedraal Notre-Dame van Rouen, het Belfort, de Rue du l’horloge en struin heerlijk door de straatjes met felgekleurde vakwerkhuizen.

De leukste activiteiten in Rouen en omgeving voor een dagje uit met de kids

Een hotel in Rouen onderweg tijdens je autovakantie zorgt ervoor dat je de tijd hebt om leuke activiteiten in deze stad uit te zoeken. Wanneer je een nachtje in een hotel in Rouen onderweg slaapt, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan het Musée Des Beaux Arts. Dit wordt door velen tot de leukste attractie midden in de stad gerekend. Je kunt hier niet alleen prachtige schilderijen, maar ook beeldhouwwerken en andere type kunst komen bewonderen. Er zijn werken terug te vinden van Rubens, Monet, Degas, Caravaggio, Gérard David en nog veel meer. Dit museum is immens, want je kunt er 63 verschillende zalen bezoeken.

Verder kun je heel goed shoppen in deze Franse stad. In het oude centrum vind je veel unieke winkels terug. Het mooiste warenhuis in de stad is het Lafayette. Ben je gek op eten en drinken en heb je verstand van een goede maaltijd? Dan kun je in Rouen heerlijk uitgebreid en luxe uit eten. Dat is op het moment dat je op vakantie bent al een hele activiteit op zich.

Boek nu een tussenstop in een hotel in Rouen onderweg tijdens je vakantie

Ben je op zoek naar een hotel in Rouen onderweg tijdens je vakantie? Dan kun je dit van tevoren alvast boeken met hulp van de slimme tussenstop planner, die je op onze website terugvindt. Bij Tussenstop.com zijn wij gek op het uitstippelen van autovakanties. Er gaat niets boven de vrijheid die je ervaart als je aan het roadtrippen bent. Je bepaalt zelf waar je heen gaat, hoe lang je waar verblijft en hoeveel bagage je meeneemt. Om de mooiste en leukste tussenstops te ontdekken, kun je de slimme planner inzetten. Voer bijvoorbeeld Rouen in als tussenstop en bekijk met één druk op de knop welk hotel, appartement of welke doorreiscamping in deze omgeving beschikbaar is in jouw reisperiode.

Wanneer jij jezelf en je reisgezelschap wil verrassen, kun je er ook voor kiezen om de slimme planner jouw ideale tussenstop te laten berekenen. Hierdoor kom je op plekken terecht die je misschien nog niet kent of waar je eerder niet aan gedacht hebt. Dit zorgt voor een avontuurlijk tintje aan je autovakantie. Je kunt van deze optie gebruikmaken door in de planner je vertrek- en uiteindelijke eindpunt in te vullen. Geef hierna aan hoeveel kilometers of uren je maximaal achter het stuur wil doorbrengen, tot je bij je volgende tussenstop bent. De planner doet de rest. Bekijk welke plek de planner als jouw ideale tussenstop aangeeft en boek meteen een leuke overnachting om je autovakantie compleet te maken.

5/5 - (17 stemmen)