Hotel Rimini onderweg

Ga je op vakantie door het noordoosten van Italië? Dan kun je Rimini aan de kust op je lijstje voor een gezellige tussenstop zetten. Op deze pagina lees je op welke twee manieren je een gaaf hotel in Rimini onderweg tijdens je autovakantie door Italië kunt boeken. Allereerst lees je meer informatie over deze geweldige Italiaanse badplaats terug. Je komt erachter welke bezienswaardigheden je hier allemaal kunt bewonderen en welke gave activiteiten je hier tijdens je verblijf kunt plannen. Aan het einde kom je erachter op welke manier de slimme planner op deze pagina werkt. Het leuke is dat je verschillende type accommodaties kunt boeken met de slimme planner. Je kunt de planner ook vragen om je ideale tussenstop voor je te berekenen. Op die manier kun je jouw ideale roadtrip vormgeven én het avontuur volledig aangaan.

Logeer je een nachtje in een hotel in Rimini onderweg? Verken dan meteen het gezellige centrum

Ben je op zoek naar leuke hotels onderweg in Italië aan de kust? Dan is het de moeite waard om naar een goed hotel in Rimini onderweg te zoeken. Rimini ligt in het prachtige Emilia-Romagna en grenst aan de Adriatische Zee. Het is de tweede grote stad in de regio en heeft meteen het dichtstbevolkte centrum. Je kunt hier prima vakantie vieren in de zomermaanden, aangezien je lekker kunt afkoelen in de zee. Houd er wel rekening mee dat Rimini door heel Europa bekend is, waardoor je er erg veel toerisme vindt. Ga hier vooral heen als je van gezelligheid, de zee, internationale menigtes en toeristische oorden houdt.

Deze bezienswaardigheden wil je niet missen als je in Rimini verblijft

Slaap je een nachtje in een hotel in Rimini onderweg? Dan kun je meteen de mooiste bezienswaardigheden in deze stad meepakken tijdens je tussenstop. Het leuke aan Rimini is, dat het al 200 jaar lang bekendstaat als één van de leukste badplaatsen in Italië. Je kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de zon, de zee en het strand. Verder vind je er ook veel cultuur, geschiedenis en gastronomie terug. De bekendste bezienswaardigheid is de Ponte di Tiberio. Deze brug is 74 meter lang en heeft al verschillende zware aardbevingen overleefd. Aan het einde van deze brug kun je onder de triomfboog de Arco di Agusto doorlopen.

De leukste wijk in Rimini is Borgo San Giuliano. Hier kun je door smalle straatjes wandelen, lekkere ijsjes eten en mooie architectuur bekijken. Er is ook prachtige streetart in deze wijk te bekijken.

Deze leuke activiteiten kun je plannen als je in deze Italiaanse kustplaats bent

Wanneer je in een fijn hotel in Rimini onderweg tijdens je roadtrip door Italië logeert, kun je meteen kijken welke leuke activiteiten je in deze gezellige kustplaats plant. Een geweldige activiteit om in Rimini te plannen is een jacht openen op het lekkerste ijs van de stad. Zeker wanneer je hier in de zomer op vakantie bent, is het geweldig om verschillende ijssalons uit te proberen. Rimini host sinds 1979 ieder jaar de SIGEP beurs, waar je de beste zelfstandige ijsmakers ter wereld bij elkaar hebt. Je kunt in de stad zelfs een cursus volgen om te leren hoe je zelf het lekkerste ijs maakt.

De slimme planner laat je zien voor welke hotels in Rimini onderweg je kunt kiezen

De Italiaanse kust is een geweldige plek om op vakantie te gaan. Wanneer je hier met de auto naartoe rijdt, kun je ervoor kiezen om een tussenstop in Rimini te maken. Dit is een erg populaire Italiaanse badplaats, waar je dan ook veel kunt zien en beleven. Een nachtje in een hotel in Rimini onderweg boek je makkelijk en snel met de slimme planner die je op deze pagina terugvindt. De planner is op twee verschillende manieren te gebruiken. Nu je weet dat je graag een nachtje in een hotel in Rimini onderweg slaapt, kun je simpelweg op beschikbare accommodaties voor Rimini zoeken. Je krijgt meteen te zien welke hotels, campings, appartement en B&B’s vrij zijn in je vakantieperiode.

De tweede manier waarop je de slimme planner kunt inzetten, is door jezelf te laten verrassen tijdens je reis. Het is de bedoeling dat je nog niet zeker weet waar je precies wil neerstrijken om van een fijne tussenstop te genieten. Je kunt de planner namelijk vragen om jouw ideale tussenstop voor je te berekenen. Dit doe je door alleen een vertrek- en eindpunt in te vullen. Hierna geef je aan hoeveel kilometer of uur je achter elkaar in de auto wil doorbrengen. De planner berekent dan voor je waar je het beste een tussenstop kunt houden. Hoe leuk is het om tijdens je roadtrip door Italië op avontuur te gaan? Op deze manier kom je op plekken die je zelf nog niet kende of waar je nog niet aan gedacht had. Dit zorgt ervoor dat je nog meer gave plekken aan je autovakantie kunt toevoegen.

5/5 - (14 stemmen)