Hotel onderweg Serfaus-Fiss – Ladis: de perfecte familielocatie!

Het Tiroolse skigebied Serfaus-Fiss – Ladis ligt op ruim een kilometer hoogte en is een ideale skilocatie voor beginners, gevorderden en gezinnen. Ook biedt dit gebied sneeuwzekerheid van december tot april! Zeker een plaats die je als wintersport fan eens gezien moet hebben, en een goede locatie om mee te beginnen! Maar, zorg wel voor een hotel onderweg naar Serfaus-Fiss – Ladis!

Wintersport Serfaus-Fiss – Ladis  

Met ruim 214 kilometer aan geprepareerde pistes zit je in Serfaus-Fiss – Ladis goed wanneer je zin hebt in een echte wintersportvakantie. Maar, als je eens zin hebt in wat afwisseling is er ook 52 kilometer om te langlaufen, maar liefst 68 kabelbanen en liften en funparks voor het hele gezin! Gevondenen zullen zich het meest vermaken aan de kant van de Obere Scheid en Masnerkopf en beginners kunnen het best beginnen op de pistes bij Mittlerer Sattelkopf. Ook zijn er veel wandelroutes waarbij je de prachtige natuur van de omgeving kunt bewonderen. En je bent natuurlijk geen echte Nederlander wanneer je niet eventjes het buitenlandse ijs uitprobeert op de schaatsen!

Hotel onderweg Serfaus-Fiss – Ladis

Serfaus-Fiss – Ladis is een eindje rijdt. Zo’n 10 uur en bijna 1000 kilometer. Hierom wordt het dus sterk aangeraden om dit niet in een rit te rijden. Gelukkig is er op de rit ernaartoe genoeg te doen! Zo kun je overnachten in bijvoorbeeld Frankfurt of Mannheim. Met deze steden zit je redelijk in het midden en het zijn leuke steden om even een dagje door te brengen. Ideaal dus voor je hotel onderweg naar Serfaus-Fiss – Ladis. Wil je liever zo snel mogelijk de latten op? Dan kun je gaan voor een snelweghotel waarmee je de volgende ochtend meteen door kunt rijden na een goede nachtrust. Boek je hotel onderweg naar Serfaus-Fiss – Ladis zo snel mogelijk zodat je in ieder geval een zorg minder hebt over de autorit ernaartoe!

Hotel omgeving Serfaus-Fiss – Ladis

Naast je hotel onderweg naar Serfaus-Fiss – Ladis moet je natuurlijk ook nog een verblijfplaats voor de plek zelf zien te vinden. Gezien het feit dat vrijwel iedereen er komt voor een tijdelijk verblijf is de keuze enorm end it kan het lasting maken. Het slimste is om te kijken naar wat je wil: ga je het liefst elke dag uit eten en wil je luxe? Dan is een hotel de beste optie. Vind je het fijner om zelf te koken en wil je een wat huiselijkere sfeer? Ga dan voor een chalet, appartement of een AirBnB. In sommige gevallen hebben hotels een mooie deal waarbij je een skipas bij je overnachting krijgt. Dat is ook iets om mee te nemen in je besluit. Dan is de locatie ook nog een dingetje. Wil je alle faciliteiten in de buurt hebben, denk aan de lift, winkels etc. of zit je liever wat meer afgelegen? Allemaal zaken die je vooraf kunt overwegen voordat je je definitieve keuze maakt!

Omgeving Serfaus-Fiss – Ladis

Serfaus-Fiss – Ladis stata bekend als een van de meest kindvriendelijke gebieden in de Alpen. Dit blijkt uit de opties voor kinderopvang, skischolen en speelweides voor kinderen. Ideaal wanneer de kinderen even klaar zijn met al het skiën en gewoon even iets ontspannens willen doen. Ook is het gebied uitgerust met een aantal knusse berghutten waar je heerlijke maaltijden kunt nuttigen na een lange dag op de latten. De après-ski is in dit gebied zeker aanwezig, maar minder uitbundig dan in de gebieden eromheen.