Hotel onderweg met hond

Vind de ideale hotel onderweg met je hond langs jouw route

Ga je met jouw trouwe viervoeter op vakantie deze zomer? Dat is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig, niet alleen voor jezelf maar ook je hond zal zeker kunnen genieten van een vakantietrip. Mits goed gepland natuurlijk! Ga je bijvoorbeeld met de auto op vakantie en neem je jouw hond mee in de auto? Dan is het slim om van tevoren alvast het één en ander uit te zoeken over waar je gaat stoppen en overnachten onderweg. Voor de meeste honden is het namelijk geen pretje om heel lang in de auto te zitten. Vooral als je onderweg bent naar het zuiden van Europe is het slim om onderweg een hotel te boeken, zo haal je er het meeste uit voor jezelf en je hond.

Waarom overnachten in een hotel als je lang onderweg bent met een hond?

Honden vinden het over het algemeen fijn om lekker te kunnen bewegen. Lang in een auto zitten is dan natuurlijk niet iets waar je de meeste honden blij mee maakt. Sommige honden worden ook een beetje zenuwachtig als ze in de auto moeten zitten. Maar door regelmatig te stoppen onderweg om je hond even uit te laten en bij verre reizen een hotel voor onderweg te boeken zodat je hond even kan bijkomen is het heel goed te doen om met je hond op autovakantie te gaan.

Hoe kies je een goed hotel onderweg met je hond?

Het klinkt logisch, maar check allereerst of honden wel welkom zijn in het hotel. Dit staat vaak duidelijk aangegeven op de website van het hotel. Boek je via een boekingssite, dan kun je de optie ‘huisdieren toegestaan’ meestal wel aanvinken in de zoekfilters. Als je er zeker van bent dat je hond welkom is in het hotel, dan kun je kijken naar de ligging van het hotel. Het is natuurlijk fijn als het hotel voor onderweg in de buurt van een natuurgebied of bos ligt zodat je lekker even een stuk kan gaan wandelen met je hond. Een hotel midden in de stad is een minder goed idee.

Kies je hotel voor als je onderweg met je hond bent via Tussenstop.com

Via Tussenstop.com kun je makkelijk kiezen waar je wilt overnachten of een tussenstop wilt maken. Vooral als je onderweg bent met een hond en regelmatig even wilt stoppen voor een wandeling is deze site erg gemakkelijk. Je voert namelijk de bestemming van vertrek en aankomst in en geeft aan om de hoeveel uur je graag even wilt stoppen. Tussenstop.com berekent dan welke plaats geschikt is voor het houden van je tussenstop. Je krijgt ook meteen een lijst van hotels te zien, zodat je direct voor jezelf en je hond een hotel onderweg kan boeken!

Waarom kies je een hotel onderweg als je hond mee op vakantie gaat?

Wij mensen vinden het al geen pretje om lang in de auto te zitten, voor een hond is een lange autoreis een lijdensweg. Stop om die reden vaker onderweg en kies voor een camping, B&B of hotel onderweg. Je hond zal daar erg blij mee zijn.

Waar let je op als je een hotel wilt boeken met een hond?

Het belangrijkste is te checken bij het hotel, B&B of camping onderweg of honden welkom zijn. Doorgaans is dat wel het geval, het is toch verstandig dit altijd van te voren na te vragen. Dat voorkomt onaangename verrassingen bij de hotelbalie.

Hoe kan Tussenstop.com je helpen?

Heel simpel; je zoekt en boekt een hotel onderweg ,met hond via deze website. Kwestie van gegevens invullen en je krijgt een aantal betrouwbare adressen voorgeschoteld. Maak je keuze en boek meteen. Kun je dat ook weer afvinken van de bekende to-do lijst voor je op vakantie gaat.