Hotel onderweg Mayrhofen: perfect voor de ervaren skiërs

Hotel onderweg Mayrhofen: perfect voor de ervaren skiërs

Dit prachtige dorp staat bekend om haar typische Oostenrijkse charme en heeft een wereldberoemde après-ski. Het gaat natuurlijk om Mayrhofen in het Zillertal. Het dorp bestaat uit knusse straatjes waar je leuk kunt shoppen en heerlijk kunt eten. Het is een levendig gebied, maar op de pistes kom je volledig tot rust. Ben je van plan om je wintersportvakantie in Mayrhofen door te brengen? Lees dan vooral snel verder en zie wat een leuk gebied is voor je hotel onderweg naar Mayrhofen!

Wintersport Mayrhofen

De pistes van Mayrhofen zijn ideaal voor ervaren skiërs. Met 200 kilometer aan pistes hoef je je hier zeker niet te vervelen gezien de pistes redelijk steil zijn. Ook de minder ervaren skiërs hoeven zich hier niet te vervelen want het kleinere nabijgelegen skigebied Ahorn is ideaal voor beginnende skiërs. De zwarte pistes zijn perfect voor de echte ervaren skiërs. Hier krijg je de kans jezelf en je kunsten uit te dagen en de adrenaline eens goed te laten stromen! Een nadeel is dat er geen dal afdaling is waardoor je met de lift naar beneden zult moeten. Dit is omdat Mayrhofen in een dal ligt waardoor je wel weer een erg knusse sfeer hebt.

Hotel onderweg Mayrhofen

Mayrhofen ligt op precies 1000 kilometer vanaf Amsterdam. Hierdoor zit je dus zo’n tien uur in de auto en wordt een tussenstop sterk aangeraden. Dit hoeft helemaal niet vervelend te zijn! Je komt langs een groot aantal leuke steden die perfect zijn voor een tussenstop. Kies daar een leuk hotel onderweg naar Mayrhofen. Wat dacht je van Mannheim? Een stad die misschien niet bovenaan je lijstje staat, maar zeker de moeite waard is. Deze stad heeft veel te bieden voor een korte pauze. Een andere optie op de route is Munchen. Het is de thuisbasis van de bekende voetbalclub. Maar ook voor hen die niks met voetbal hebben is er genoeg te beleven! Een wandeling langs de prachtige oude gebouwen is op zichzelf al de moeite waard.

Hotel tijdens je verblijf

Je hotel onderweg Mayrhofen is geregeld. Maar, waar ga je in Mayrhofen zelf verblijven? De opties zijn oneindig en dat is zowel positief als negatief. Er zit voor ieder wat bij, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. De prijzen lopen erg uiteen dus je kunt het zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Wat bijzonder is aan Mayrhofen is dat je er zelfs kunt overnachten in een iglo! Op de Ahorn wordt er jaarlijks een White Lounge gebouwd. In de buurt kun je heerlijk dineren en daarna lekker je slaapzak inkruipen in je eigen iglo.

Wat te doen in Mayrhofen?

De après ski liefhebbers zitten zeker goed in Mayrhofen. De populaire locaties Brück’n Stadl en de ICE bar zijn perfecte locaties voor een drankje na een lange dag op de latten. Even jezelf laten gaan voordat je je klaar maakt voor bed en weer een volgende dag in de sneeuw tegemoet gaat. Voor de echte liefhebbers zijn er ook genoeg discotheken die tot in de late uren doorgaan. Gezien het dorp redelijk groot is, is er voor iedereen genoeg te doen. Er is een bioscoop, leuke winkels, sportgelegenheden en nog velen andere opties voor wanneer je even een dagje geen zin hebt in de sneeuw.