Hotel Nîmes onderweg

Pak je binnenkort de auto voor een welverdiende vakantie in Frankrijk en ben je nieuwsgierig naar welke plekken de moeite waard zijn om te bezoeken? Dan kun je Nîmes op je lijstje zetten, want deze stad heeft veel bezienswaardigheden en leuke activiteiten te bieden. Wil je een tussenstop boeken tijdens je roadtrip door Frankrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina lees je alles over het boeken van een hotel in Nîmes onderweg tijdens je autovakantie. Je kunt dit namelijk op een hele simpele en snelle manier regelen. Dit zorgt ervoor dat je de autovakantie makkelijk kunt uitstippelen, waardoor je tijdens je vakantie precies weet waar je naartoe gaat en hoeveel dagen je op iedere plek verblijft.

Slaap je in een hotel in Nîmes onderweg? Ga dan vooral de stad even verkennen

Hotel Nimes onderweg overnachtingshotel snelweg

Wil je een nachtje in een hotel in Nîmes onderweg boeken? Dan is het goed om te weten dat deze prachtige stad in het zuiden van Frankrijk ligt. De regio Languedoc-Roussillon is een grote verrassing, aangezien je er veel authentieke steden en dorpen kunt terugvinden, die nog niet allemaal ontdekt zijn door de Nederlandse toeristen. Het grootste voordeel hiervan is dat je ongestoord door de stad kunt struinen, waarbij de kans klein is dat je Nederlands of zelfs Engels om je heen gaat horen. Nîmes telt ongeveer 140.000 inwoners en mag een middelgrote stad worden genoemd.

Deze stad is een goede plek voor een tussenstop, aangezien het niet heel groot is, maar je er toch zeker wel een volle dag kunt vertoeven. De Romeinen hebben hun invloed hier achtergelaten, waardoor je er bijvoorbeeld ruïnes kunt bekijken.

Dit zijn de mooiste bezienswaardigheden van deze prachtige Franse stad

Wil je binnenkort wat hotels onderweg in Frankrijk boeken tijdens je roadtrip? Dan kun je voor een hotel in Nîmes onderweg kiezen. Nîmes beschikt over een historisch centrum, waar je tal van bezienswaardigheden terugvindt. De Arena van Nîmes is er één van. Deze Romeinse arena is eeuwen oud en was gebouwd om 24.000 toeschouwers in één keer een plekje op de tribune te geven. Je kunt hier vandaag de dag stierengevechten of concerten bijwonen. Een andere mooie plek is de Jardin de la Fontaine. Hier kun je op een warme dag lekker in het gras luieren, terwijl je de mooiste planten, bloemen en bomen bekijkt.

In de Jardin de la Fonteine vind je oude Romeinse termen terug, aangezien deze plek ooit als badhuis is gebruikt. Wil je meer Romeinse bouwwerken zien? Dan kun je een bezoekje aan het Maison Carrée brengen.

Weet jij al welke leuke activiteiten je op de planning zet tijdens je vakantie?

Een nachtje slapen in een hotel in Nîmes onderweg zorgt voor veel vakantieplezier. Het leuke is namelijk dat je hier avontuurlijke activiteiten kunt plannen. Wil je tijdens je vakantie nog een beetje sporten? Dan kun je de Mont Cavalier beklimmen. Dit is een heuvel vlakbij de stat, waar je van een adembenemend uitzicht kunt genieten. Je kunt op de heuvel ook de 32 meter hoge Tour Magne bekijken. Houd je van eten en drinken of uitpuffen op het terras? Dan moet je op de Place du Marché zijn. Dit is meteen ook het exacte middelpunt van de stad. Je kunt hier vooral heerlijke visjes eten.

Op deze manier kun je een fijn hotel in Nîmes onderweg tijdens je autovakantie boeken

Op het moment dat je op zoek bent naar een comfortabel en betaalbaar hotel in Nîmes onderweg, kan het zijn dat je veel verschillende websites af moet gaan, voordat je iets vindt dat bij je past. Om het uitstippelen van je autovakantie makkelijker te maken, kun je de slimme planner op onze pagina gebruiken. Op Tussenstop.com vind je naast veel handige informatie over autovakanties, ook inspiratie terug voor het boeken van je tussenstop. Het is belangrijk om voldoende rust in te plannen tijdens je autovakantie, aangezien je niet te lang achter het stuur kunt blijven zitten. Een nachtje slapen in een hotel in Nîmes onderweg is dan dé oplossing!

De slimme planner laat je zien welke hotels, doorreiscampings of B&B’s in jouw specifieke vakantieperiode beschikbaar zijn. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een AirBnB onderweg in Frankrijk te boeken. Doordat je de beste opties meteen voorgeschoteld krijgt, ben je veel minder tijd kwijt aan het uitzoeken waar je de tussenstop plant. Je kunt de plaats waar je een tussenstop wil houden in de planner invullen, maar je kunt je ook laten verrassen. De planner kan namelijk voor je berekenen welke plaats of regio voor jou de perfecte tussenstop zou zijn.

Wil je van deze optie gebruikmaken? Vul dan alleen je begin- en eindpunt in en geef aan hoeveel uur of kilometer je maximaal achter elkaar in de auto wil doorbrengen. De planner doet de rest! Je kunt beschikbare slaapplekken met een paar klikken op de knop al geboekt hebben!

5/5 - (17 stemmen)