Hotel Narbonne onderweg

Narbonne is een geweldige stad vlakbij de Middellandse Zee, waar je van al het water, veel historie en heerlijk weer kunt genieten. Op deze pagina lees je meer over het boeken van een leuk hotel in Narbonne onderweg. Je komt er ook achter wanneer het een leuk idee is om in plaats van voor een hotel, voor een doorreiscamping te kiezen. Als je een nachtje in Narbonne slaapt, is het de moeite waard om het centrum van de stad te ontdekken. De mooiste bezienswaardigheden en de leukste activiteiten worden op deze pagina voor je uitgelicht. Kom erachter of Narbonne een stad is die bij jouw verwachtingen van een heerlijke vakantie past.

Er gaat niets boven de stad verkennen tijdens je verblijf in een hotel in Narbonne onderweg

Hotel Narbonne onderweg

Ben je op zoek naar een hotel langs de A9? Dan kun je ervoor kiezen om een nachtje in een hotel in Narbonne onderweg tijdens je autovakantie te slapen. Deze prachtige stad ligt in het zuiden van Frankrijk en vind je terug in het departement Aude. Het bijzondere aan deze stad is dat het vlakbij de Middellandse Zee ligt en het ook nog eens één van de oudste steden van Frankrijk is. Vroeger woonden de eerste Romeinen in Frankrijk hier, waardoor je er vandaag de dag nog veel historie kunt terugvinden. Je kunt deze stad zowel met jong als oud tegelijk bezoeken, omdat er voor mensen van alle leeftijden genoeg te zien en te doen is.

Deze bezienswaardigheden mag je niet missen als je een bezoekje aan deze stad brengt

Slaap je in een hotel in Narbonne onderweg tijdens je roadtrip door Frankrijk? Dan is het goed om op te zoeken welke bezienswaardigheden zeker een bezoekje waard zijn. Het grootste en meest belangrijke gebouw in deze stad is de kathedraal Saint-Just-et-Saint-Pasteur. Deze kathedraal werd tijdens de 13e en 14e eeuw gebouwd, maar is sinds die tijd nooit helemaal afgemaakt. Dit komt doordat er een Romeinse stadsmuur staat, waar men niet over of doorheen kon bouwen. Als je van historie en architectuur houdt, kun je het Palais des Archeveques bezoeken. Dit ligt direct naast de kathedraal en ziet er prachtig uit.

Wil je over een pad lopen waar jaren geleden de Romeinen overheen liepen? Dan moet je bij de Via Domitia zijn. Dit is een hele leuke bezienswaardigheid voor kinderen. Dit komt doordat je door een gat in de straat op de oude weg kunt komen, wat natuurlijk al een avontuur op zich is!

Boek leuke en gezellige activiteiten tijdens je vakantie in Narbonne

Heb je een nachtje in een hotel in Narbonne onderweg tijdens je Franse autovakantie geboekt? Dan wil je vast weten welke gave activiteiten je in deze stad kunt beleven? Wanneer je van historie en avontuur houdt, kun je een tour door het Horreum Romain boeken. Dit is een ondergrondse Romeinse opslagplaats die ooit als warenhuis of als markt is gebruikt. Ben je in het voorjaar of in de zomer in Narbonne? Dan kun je bij heet weer een dagje naar Narbonne-plage gaan. In het najaar kun je hier ook heerlijk wandelen, alleen dan is het om te zwemmen wel iets te koud.

Ben je gek op eten? Dan kun je de markthal bezoeken, waar je heerlijke streekproducten kunt kopen en proeven. Dit is zeker een must-do voor alle foodies.

Zet de slimme planner in om makkelijk en snel een hotel in Narbonne onderweg te vinden

Ben je op zoek naar een fijn en betaalbaar hotel in Narbonne onderweg tijdens je autovakantie? Dan ben je op Tussenstop.com aan het juiste adres. Wij zijn gek op het uitstippelen van de meest gave autovakanties. Europa is dé plek waar je met de auto op avontuur kunt gaan en je makkelijk nieuwe landen, plekken en mensen kunt leren kennen. Door een hotel in Narbonne onderweg te boeken, kun je tijdens je reis meteen een rustmoment inbouwen. Zodra je een aantal uur in de auto doorbrengt, is het belangrijk om op tijd te pauzeren. Dit kun je doen in de vorm van een overnachting. Na een nachtje in een hotel kun je er de volgende dag weer met frisse moed tegenaan.

Wist je dat je de slimme planner op deze pagina niet alleen kunt inzetten om hotels tijdens je autovakantie te vinden? Je kunt er bijvoorbeeld ook campings onderweg in Frankrijk mee boeken. Hoe leuk is het om een nachtje op een doorreiscamping te staan? Wanneer je kinderen mee hebt, is dit al helemaal ideaal. De kids kunnen namelijk vriendjes maken, voetballen op de camping, lekker zwemmen of de speeltuintjes onveilig maken. Een camping biedt de mogelijkheid om even één met de natuur te worden. Zo kun je optimaal tot rust komen en van je omgeving genieten tijdens je vakantie. Weet jij al waar je een fijne tussenstop gaat plannen tijdens je volgende autoreis?

5/5 - (17 stemmen)