Hotel Metz onderweg

Wil je graag het noorden van Frankrijk ontdekken? Dan is Metz een geweldige stad om mee te beginnen. Metz wordt door de Fransen omschreven als een elegante, kunstzinnige, culinaire en gezellige stad. Klinkt dit als muziek in de oren? Kies er dan vooral voor om deze Franse stad beter te leren kennen. Op deze pagina lees je alles over het vinden van een hotel in Metz onderweg tijdens je autovakantie. Je komt erachter waarom deze Franse plek een bezoekje waard is, wat voor heerlijke producten je in de indoor markt kunt kopen en wat voor leuks je er kunt doen tijdens je korte tussenstop. Als laatste ontvang je uitleg over het boeken van een overnachtingshotel tijdens je autovakantie.

Ga je met de auto op vakantie? Dan is een bezoek aan deze Franse stad de moeite waard

Hotel Metz onderweg - overnachtingshotelBen je nieuwsgierig naar deze Franse stad en ben je op zoek naar een hotel in Metz onderweg naar je volgende vakantiebestemming? Dan is het goed om te weten dat je in deze stad heerlijk kunt genieten van prachtig weer, geweldige musea, talloze terrasjes en zelfs restaurants met Michelin sterren. De stad is makkelijk te bereiken met de auto en je kunt er urenlang doorheen wandelen. Breng een bezoekje aan de groene rivierbeddingen en zie hoe de Moezel en de Seille elkaar in deze prachtige stad kruisen. Het échte vakantiegevoel begint in Metz en dit is zowel een leuke plek om alleen, met vrienden, je familie of je geliefde te bezoeken.

Overnachten in een hotel in Metz onderweg? Bezoek dan zeker de indoor markt voor het lekkerste eten

Wanneer je een hotel in Metz onderweg boekt, kom je in een prachtige Franse stad in het noorden van Frankrijk terecht. Je kunt hier genieten van alle architectuur, kerken, de sfeer van de stad en gastvrije mensen. Een andere manier om tijdens je vakantie optimaal te kunnen genieten is door heerlijk te eten en te drinken. In Metz kun je een indoor markt bezoeken, waar je de meest verse producten kunt kopen en ook ter plekke kunt uitproberen. De markt vind je terug naast de kathedraal en heet de Marché Couvert. Wanneer je van lokale specialiteiten houdt, moet je hier echt zijn!

Slaap je in een hotel in Metz naast de snelweg? Dan kun je in ieder geval voor verse broodjes, vis, groente en fruit bij de Marché Couvert terecht. Je kunt er ook een heerlijk wijntje, vleeswaren of bijzondere kaas kopen voor onderweg. Zo wordt je autorit een stuk feestelijker.

De leukste tips om een korte tijd in een hotel in Metz onderweg door te brengen

Wanneer je een hotel in Metz onderweg tijdens je autovakantie boekt, kun je een korte tijd in de stad spenderen. Om alles uit je tussenstop te halen, kun je leuke gratis en goedkope uitjes plannen. Wat dacht je van een bezoekje aan het Fontaines de L’esplanda? In dit prachtige en grote park kun je bij warm weer de verkoeling opzoeken tussen de bomen en vlak bij de vele waterpartijen. Ben je gek op architectuur? Dan kun je een bezoekje brengen aan het Quartier Impérial. Dit is een grote wijk die Kaiser Wilhelm aan het einde van de 19e eeuw heeft laten bouwen. Hier vind je Art Deco stijl gebouwen terug.

Ben je gek op kunst? Dan kun je het Centre Pompidou bezoeken. Het is een ander filiaal van het bekende Centre Pompidou in Parijs, maar zeker even prachtig en een bezoekje waard. Het museum is een prachtig gebouw op zich en biedt je een kijkje in de kunst die in de depots in Parijs stonden te wachten tot ze in het Parijse Centre Pompidou tentoon zouden worden gesteld. Deze kunst heeft nu een plekje in Metz gekregen.

Wanneer je een overnachtingshotel in Metz zoekt, kun je bij ons terecht

Ben je van plan om een autovakantie door Frankrijk uit te stippelen? Dan is het een goed idee om zo nu en dan wat strategische tussenstops te plannen. Op die manier kun je veel meer kilometers afleggen, zonder dat je er moe van wordt of dat je urenlang in de auto doorbrengt. Een leuke optie voor een tussenstop in Frankrijk is het boeken van een hotel in Metz onderweg naar je volgende bestemming. Op Tussenstop.com hebben wij een handige planner voor je samengesteld. De planner is zo gemaakt, dat hij slimme berekeningen voor je kan maken.

Wil je weten waar je in Metz en omgeving kunt slapen? Dan vul je als tussenstop Metz in. De planner laat je daarna meteen een hotel in Metz onderweg naar je eindbestemming zien. Je kunt ook voor campings langs de snelweg of andere overnachtingsplekken kiezen. Dit zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor een overnachtingsvorm die bij jouw manier van vakantie vieren past. Weet jij al waar je gaat slapen als je in Metz aankomt? Bekijk nu alvast wat je opties zijn.