Hotel met laadpaal Frankrijk

Heb je een prachtige elektrische auto voor de deur staan en wil je er weleens een gave roadtrip door Frankrijk mee maken? Dan kun je tegenwoordig zeker voor een vakantie in het buitenland met je elektrische auto kiezen. Op deze pagina ontvang je meer informatie over het boeken van een hotel met laadpaal in Frankrijk. Door je van tevoren goed te oriënteren op je reis en de tussenstops die je wil maken, zorg je ervoor dat je zonder problemen met je elektrische auto op vakantie kunt. Je komt erachter waar je in Frankijk op kunt letten als je elektrisch rijdt, waarom je gerust kunt kiezen voor een vakantie met je elektrische auto’s en welke voordelen hieraan zitten.

Hotel met laadpaal Frankrijk

Lees je alvast in over elektrisch rijden in Frankrijk, voor je vertrekt

Wanneer je met de elektrische auto naar Frankrijk op vakantie wil gaan, kun je dit overwegen, nadat je meer informatie hebt opgezocht over het laadnetwerk dat in Frankrijk uitgerold wordt. In 2020 was er een grote storing in het Corri-Door-laadnetwerk van Frankrijk. Dit resulteerde in het stopzetten van alle laadpalen van EVtronic, wat er maar liefst 189 waren. Het netwerk dat in 2020 problemen had, werkt vandaag de dag helaas nog steeds niet optimaal. Het goede nieuws is, dat je perfect naar Frankrijk op vakantie kunt met je elektrische auto, zo lang jij je maar goed voorbereidt. Je kunt vanaf nu ook laden met Ionity, Allego en Fastned. Bij deze merken kun je ook nog eens snelladen.

Niet overal in Frankrijk heb je voldoende laadpunten voor je elektrische auto. Dit kan je reis door dit prachtige land een beetje lastig maken. Je zou wel een hotel met laadpaal in Frankrijk kunnen boeken, om er zeker van te zijn dat je ergens overnacht, waar de auto meteen kan opladen.

Waarom is het interessant om met je elektrische auto op vakantie te gaan naar Frankrijk?

Een hotel met laadpaal in Frankrijk biedt je de mogelijkheid om met je elektrische auto te reizen. Dit is een stuk beter voor het milieu. Daarnaast produceer je met een elektrische auto veel minder lawaai en dus ook geen geluidsoverlast voor omwonenden. De auto rijdt soepel en brengt je van A naar B tijdens je vakantie. Nu er milieuzones zijn ingesteld in bepaalde grote steden, is de kans groot dat je er met je elektrische auto wel gewoon naar binnen mag rijden.

Welke voordelen zitten eraan het boeken van een hotel met laadpaal in Frankrijk?

Wil je weten welke voordelen eraan het boeken van een hotel met laadpaal in Frankrijk zitten? Dan kun jij je best voorstellen dat er niets gaat boven een heerlijk relaxte middag/avond in een hotel onderweg tijdens je Franse roadtrip. Je kunt heerlijk eten, naar de spa van het hotel en misschien nog een cocktail drinken op het dakterras. Dit allemaal gebeurt terwijl je elektrische auto beneden in de garage tot rust komt en zich oplaadt voor een dag vol nieuwe avonturen. Je auto is de volgende dag meteen ready voor gebruik en kan weer de nodige kilometers naar jullie volgende bestemming afleggen.

Verder kun je van hotels die aan elektrische autorijders denken, verwachten dat zij modern zijn. Als dit je stijl is en bij jouw manier van vakantie vieren past, kun je lekker genieten van je vrije tijd in een luxe en modern hotel.

Doe nu alvast inspiratie op voor een hotel met laadpaal in Frankrijk tijdens je autovakantie

Hoe gaaf is het om met je elektrische auto op vakantie te gaan? Wanneer je elektrisch rijdt, kun je veel verder komen met de laadpalen en punten van nu, dan een aantal jaar geleden. Je kunt er nu zelfs voor kiezen om een hotel met laadpaal in Frankrijk te boeken tijdens je autovakantie. Hierdoor kun je zelf niet lekker tot rust komen en jezelf opladen voor de rest van je vakantie, maar kun je ook direct zorgen dat je elektrische auto oplaadt. Je kunt het een beetje zien als een vakantie voor jezelf en tegelijk ook voor je auto. Alle gekheid op een stokje, het is heerlijk om er met je elektrische auto tussenuit te zijn. De voordelen heb je op deze pagina kunnen lezen.

Op Tussenstop.com zijn wij gek op het uitzoeken en boeken van autovakanties naar allerlei verschillende landen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een slimme planner ontwikkelt, die je helpt om de leukste en meest comfortabele tussenstops te boeken tijdens je reis. Denk bijvoorbeeld aan een hotel met laadpaal in Frankrijk, een gezellige doorreiscamping, een B&B of een appartement onderweg. De slimme planner laat je alle beschikbare overnachtingsplekken zien, die op jouw route liggen. Vooral in het hoofdseizoen is het slim om je tussenstops van tevoren te boeken. Zo voorkom je dat hotels of campings volgeboekt zijn en kun je zonder stress op vakantie gaan. Weet jij al waar je jouw tussenstop tijdens je volgende autovakantie boekt?

5/5 - (16 stemmen)