Hotel Luzern onderweg

Wil je met de auto op vakantie naar Zwitserland en zoek je nog wat leuke plekken om te bezoeken? Dan kun je een tussenstop plannen in het prachtige en gezellige Luzern. Op deze pagina lees je meer informatie over het boeken van een leuk en betaalbaar hotel in Luzern onderweg tijdens je autovakantie in Zwitserland. Wanneer je er met je eigen auto op uitgaat, wil je natuurlijk zo veel mogelijk zien. Hier lees je alvast wat Luzern tot een geweldige tussenstop maakt en welke bezienswaardigheden er allemaal te bewonderen zijn. Je komt erachter welke activiteiten je in deze stad kunt plannen en op welke manier je de slimme planner inzet om je accommodaties te boeken. Weet jij al waar je logeert terwijl je door de straten van Luzern struint?

Overnachten in een hotel in Luzern onderweg? Ga dan direct even het stadscentrum in

Wil je weten uit wat voor hotels onderweg in Zwitserland  je allemaal kunt kiezen? Dan is het goed om bijvoorbeeld met een leuk hotel in Luzern onderweg te beginnen. Luzern is een geweldige stad aan het einde van het Vierwoudstrekenmeer. Het water uit het meer gaat hier over in de rivier de Reuss en zorgt ervoor dat Luzern prachtige stad aan het water is. Luzern wordt door de Zwitsers gezien als het culturele en economische centrum van midden Zwitserland. De stad is in twee delen opgedeeld, je hebt namelijk de Altstadt en de Neustadt. Beide delen zijn aan elkaar verbonden door zes prachtige bruggen waar je overheen kunt wandelen. In deze Zwitserse stad wonen ruim 80.000 mensen.

Alle gave bezienswaardigheden in Luzern voor je op een rij

Een nachtje in een hotel in Luzern onderweg tijdens je roadtrip door Zwitserland is pas compleet als je de bezienswaardigheden uit de stad op je must-see lijst af kunt vinken. Doordat er veel historie is terug te vinden in de Altstadt, lijkt het wel of je een tijdreis maakt als je dit gedeelte van de stad in loopt. Je kunt er stadsmuren bekijken, van de eeuwenoude architectuur genieten en lekker verdwalen in de leuke straatjes die je hier tegenkomt. De Jesuit kerk is het mooiste monumentale pand dat je hier terugvindt. De kerk staat aan het water en is het hoogtepunt in de skyline van de stad.

Als je in het centrum van de stad verblijft, kun je leuke activiteiten plannen

Slaap je een nachtje in een hotel in Luzern onderweg? Dan kun je ervoor kiezen om je tijd zo goed mogelijk te besteden en leuke activiteiten met je reisgezelschap te plannen. Aangezien Luzern in de Alpen en aan een meer ligt, kun je er heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen. Dit is een leuke stad voor je als je van het stedelijke gevoel in de natuur houdt. Een bijzondere activiteit die je hier kunt doen is wandelen in de gletsjertuin. De gletsjer is al 20.000 jaar oud en je kunt hier zelfs fossielen van dichtbij bekijken. Dit is een leuke en leerzame activiteit om met de kids samen te doen.

Verder kun je een bezoekje brengen aan het Zwitsers transportmuseum of het Picasso & Rosengart museum. De musea zijn zowel voor jong als oud geschikt en bieden leuke tours aan, zodat je meteen meer leert over wat je er allemaal ziet.

De slimme planner helpt je aan een fijn en betaalbaar hotel in Luzern onderweg tijdens je autovakantie door Zwitserland

Wil je graag meerdere gave steden bezoeken tijdens je autovakantie in Zwitserland? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om in ieder geval een nachtje in een hotel in Luzern onderweg te logeren. Deze stad heeft je veel te bieden en is een must om eens bezocht te hebben als je gek bent op Zwitserland. Een betaalbaar en comfortabel hotel in Luzern onderweg boek je makkelijk en snel met de slimme planner die je op deze pagina terugvindt. De planner kun je op twee verschillende manieren inzetten voor het boeken van accommodaties tijdens je vakantie. Je kunt de planner vragen naar beschikbare accommodaties zoals een overnachtingshotel in Zwitserland, B&B, camping of een appartement.

Kies uit de vele opties die je op je beeldscherm ziet verschijnen en kom heerlijk tot rust tijdens je vakantie. Weet je nog niet zeker waar je een tussenstop wil inlassen, maar ben je wel op zoek naar een leuke stad of plek die op de route naar je volgende bestemming ligt? Dan kun je de slimme planner vragen om je ideale tussenstop voor je te berekenen. Dit doe je door je begin- en eindpunt in te vullen. Hierna geef je aan hoeveel uur of kilometer je maximaal in de auto wil doorbrengen tot je bij je volgende tussenstop bent. De planner laat direct mogelijkheden aan je zien. Je kunt een accommodatie naar keuze boeken bij één van onze boekingspartners. Het uitstippelen van je ultieme roadtrip door Zwitserland was nog nooit zo makkelijk en leuk!

5/5 - (11 stemmen)