Hotel Limoges onderweg

Limoges ligt in de Franse regio Limousin en is hier direct ook de hoofdstad van. Deze regio is nog niet heel bekend bij Nederlanders, waardoor je hier rustig op vakantie kunt. Je kunt vanaf Parijs richting Vierzon en Orléans rijden om er te komen. Op deze pagina lees je alles over het boeken van een comfortabel hotel in Limoges onderweg tijdens je autovakantie. Je leest onder andere meer informatie over deze prachtige stad terug, welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen en welke leuke activiteiten je hier kunt beleven. Aan het einde kom je erachter op welke manier de slimme planner op onze website je zoektocht naar een hotel een stuk makkelijker maakt.

Boek je een hotel in Limoges onderweg? Leer dan direct de stad kennen

Hotel Limoges onderweg overnachtingshotel snelweg

Denk je erover na om een nachtje in een hotel in Limoges onderweg tijdens je autovakantie te boeken? Dan wil je van tevoren natuurlijk wel iets meer over de stad te weten komen. Limoges is dé hoofdstad van Porselein en de Franse regio Limousin. Wanneer jij je in de geschiedenis van deze stad verdiept, kom je erachter dat deze tot wel 2000 jaar teruggaat. Vandaar dat je er een mooie kathedraal, de Saint-Etienne, terug kunt vinden, die volledig in de gotische stijl is gebouwd. De stad biedt een fijne, gezellige en historische sfeer.

Naast een hotel in het centrum, zou je ook voor een hotel in Limoges langs de snelweg kunnen kiezen, zodat je snel weer verder kunt met je reis.

Dit zijn de mooiste bezienswaardigheden in deze prachtige Franse stad

Wanneer je een autovakantie in Frankrijk plant, is het een leuk idee om een tussenstop in een hotel in Limoges onderweg te boeken. Deze stad is niet bekend onder de Nederlanders, waardoor je er bijna alleen Frans, Italiaans of Engels zal horen. De mooiste bezienswaardigheden zijn het Motteplein, waar je leuke terrassen terugvindt en je uitzicht hebt op de Limousinklokkentoren van de Saint-Michel-des-Lionskerk. Wanneer je op dit plein rondloopt, kun je de markthallen binnen wandelen. Hier kun je heerlijke verse en lokale producten kopen. Neem eens een lekker kaasje, worstje of stuk fruit als souvenir mee naar huis! Je kunt ook lunchen in de markthal, waar je de producten vers op je bord gepresenteerd krijgt.

De stad heeft veel sfeer en je merkt al snel dat het historie ademt. De straten zijn geweldig mooi en lopen door elkaar heen. Een ander hoogtepunt is de Saint-Aurélienkapel, die al in de 15e eeuw is gebouwd. De huizen rondom de kapel zijn zo oud, dat zij zelfs nog houten muren hebben. Dit maakt het geheel een bijzondere ervaring.

Welke activiteiten kun je allemaal in deze stad beleven tijdens je vakantie?

Een nachtje slapen in een hotel in Limoges onderweg tijdens je autovakantie biedt je de mogelijkheid om deze regio beter te leren kennen. Wat is er nou leuker op het moment dat je op vakantie bent, dan het uitproberen van lokale activiteiten? Wij zijn gek op autovakanties en de daarbij behorende vakantiegevoelens, avonturen en het maken van herinneringen. Vandaar dat je nu een aantal bijzondere activiteiten uit Limoges kunt teruglezen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Musée National Adrien Dubouché. Hier kun je de meest uitgebreide Limoges-porselein collectie van dichtbij zien. Het porselein komt uit deze stad en is daarom zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Ben je sportief aangelegd en wil je tijdens je vakantie ook lekker bewegen? Dan kun je prachtige wandelingen maken in de omgeving van Limoges. Je kunt zelfs langs de oude oevers van de stad lopen. Dit is ook een leuke activiteit om met de kinderen te doen. Zo kunnen jullie een dagje van de natuur genieten.

Heb je inspiratie nodig om een hotel in Limoges onderweg te boeken?

Ben je op zoek naar een comfortabel en fijn hotel in Limoges onderweg tijdens je autovakantie? Dan kan je heel makkelijk en snel alle opties voor jezelf op een rijtje zetten. Een hotel in Limoges onderweg boek je namelijk vanaf je smartphone, laptop, pc of tablet met de slimme planner van Tussenstop.com. Met de auto op vakantie gaan is onze grootste passie, vandaar dat wij de slimme tussenstop planner voor je hebben ontwikkeld. Er gaat niets boven een nachtje slapen in een fijn hotel, onderweg naar je eindbestemming. Wanneer je toch een tussenstop inplant, kun je er maar beter direct het beste uit halen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezoeken van het stadje of dorpje waar je de tussenstop plant. Dit voegt gelijk een extra ervaring toe aan je welverdiende vakantie. De slimme planner kun je gebruiken als inspiratiebron voor je volgende autovakantie! Je kunt zowel de plaats invullen waar je een tussenstop wil houden, als je laten verrassen en de planner een tussenstop voor je laten berekenen. Zo kom je nog eens op plekken waar je nog niet eerder geweest bent.

5/5 - (18 stemmen)