Hotel Lille onderweg

Ga je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk en wil je steeds nieuwe plekken ontdekken? Dan is Lille of Rijsel een hele leuke stad in Frans-Vlaanderen om aan je to-do list toe te voegen. De stad is heerlijk cultureel, kleurrijk en kreeg in 2004 de titel ‘Stad van de Kunst en Geschiedenis’, dus er valt heel wat te beleven. Op deze pagina lees je alles over het vinden van een leuk en comfortabel hotel in Lille onderweg tijdens je autovakantie. Je leest wat er in deze Franse stad te beleven valt, krijgt een handig overzicht van de mooiste bezienswaardigheden en kunt alle activiteiten die de moeite waard zijn terugvinden. Aan het einde lees je een handige tip terug in het gebruik van de slimme tussenstop planner, die je op deze pagina terugvindt.

Wanneer je een nachtje in een hotel in Lille onderweg slaapt, kun je de stad meteen bezoeken

Hotel Lille onderweg overnachtingshotel snelweg

Ben je op zoek naar comfortabele hotels onderweg in Frankrijk? Dan is een hotel in Lille onderweg tijdens je autovakantie misschien wel iets voor je! Deze stad in het noorden van Frankrijk ligt vlakbij de Belgische grens. Het is dus niet eens zo ver rijden, terwijl je toch in een hele andere cultuur en leefstijl terecht komt. Hoe leuk is dat? Doordat Lille zo dichtbij Nederland ligt, is het een stad die snel over het hoofd wordt gezien als mensen naar Frankrijk op vakantie gaan. Je rijdt er al snel voorbij, zeker als je helemaal in het zuiden van Frankrijk vakantie wil vieren.

Als je een niet zo toeristische stad wil bezoeken, is Lille dus juist een slimme keuze. Het is ook een goede tussenstop voor als je verder door Frankrijk wil rijden of wanneer je op de terugweg bent vanuit het zuiden naar huis.

Deze bezienswaardigheden mag je niet overslaan als je in de buurt van Lille verblijft

De beste bezienswaardigheden van Lille zijn de Eglise Saint Maurice, wat een mooie kerk in het centrum van de stad is, de place du Général-de-Gaulle en Vieux Lille. Het is ook erg leuk om met mooi weer langs de Canal de la Deúle te wandelen. Wist je dat je naast een hotel in Lille onderweg, je ook voor campings onderweg in Frankrijk zou kunnen kiezen? Hier lees je meer over aan het einde van deze pagina.

Welke activiteiten boek jij van tevoren alvast in deze Franse stad?

Wanneer je een nachtje in een hotel in Lille onderweg slaapt, is het de moeite waard om wat leuke activiteiten te plannen. Je kunt in deze prachtige stad namelijk verschillende musea bezoeken. Een museum wat je zeker een bezoekje kunt brengen als je in de stad bent, is het museum voor Schone Kunsten. Verder kun je de 17e -eeuwse effectenbeurs bezoeken. Doordat de omgeving van Lille ook erg mooi is, kun je er met je eigen of een gehuurde fiets rondrijden. Dit zorgt ervoor dat je tijdens je vakantie ook nog een beetje actief blijft.

Wanneer je van lekker eten houdt, zit je in Lille goed. Je kunt hier bij verschillende gezellige en lekkere restaurants uit eten gaan. De terrasjes zijn ook heel leuk om te bezoeken. Hier kun je na een lange dag wandelen door de stad heerlijk uitrusten met een lekker wijntje of ander soort drankje in je hand.

Kom erachter hoe je zonder enige moeite een goed hotel in Lille onderweg tijdens je vakantie boekt

Ben je op zoek naar een comfortabel en beschikbaar hotel in Lille onderweg tijdens je autovakantie? Dan kan het even zoeken zijn, voor je een overnachting bij een hotel hebt gevonden dat bij jouw manier van vakantie vieren past. Wil je alle research in één keer uit handen geven? Dan kun je de slimme planner op Tussenstop.com inzetten om de beste hotels en andere overnachtingsplekken voor je op te zoeken. De slimme planner heeft namelijk met één druk op de knop een goed hotel in Lille onderweg tijdens je vakantie voor je gevonden. Dit scheelt je veel gedoe en het mooie is dat je het hotel direct kunt boeken.

Naast hotels kun je bij de slimme planner ook terecht voor leuke campings, AirBnB’s en B&B’s. Het leuke aan vakantie vieren is dat je het op een manier kunt vormgeven, die bij jouw vakantiewensen past. Wanneer je met jonge kinderen reist, is het een leuk idee om soms ook wat campings te boeken. Hier kunnen de kinderen vaak urenlang spelen, vriendjes maken en met wat geluk heeft de camping ook nog eens een zwembad. Het leuke aan een doorreiscamping is, dat je hier zowel met je eigen camper of caravan als in een gehuurd exemplaar terecht kunt. Een klein chalet kun je vaak ook op een doorreiscamping terugvinden. Weet jij al waar jij je volgende tussenstop tijdens je autovakantie boekt? Doe dan alvast wat inspiratie op door de slimme planner te gebruiken.

5/5 - (17 stemmen)