Hotel Kempten onderweg

Ben je op zoek naar een leuke tussenstop in zuid-Duitsland onderweg naar Oostenrijk, Italië of Zwitserland? Dan past Kempten misschien wel bij je! Het leuke is dat deze Duitse stad maar 25 km van de Oostenrijkse grens ligt. Op deze pagina lees je meer informatie over het vinden van een hotel in Kempten onderweg tijdens je welverdiende autovakantie. Hoe leuk is het om de stad waar je een tussenstop plant, ook mee te nemen in je vakantieplanning? Als je er toch bent, kun je net zo goed even de bezienswaardigheden of een leuke activiteit meemaken. Aan het einde lees je op welke manier je makkelijk en snel een comfortabel hotel kunt vinden tijdens je vakantie. Dit scheelt je veel uitzoekwerk en maakt het plannen van de vakantie een stuk leuker.

Een hotel in Kempten onderweg is een goed idee tijdens je autovakantie

Hotel Kempten onderweg overnachtingshotel snelweg

Wanneer je een hotel in Kempten onderweg boekt, is het leuk om alvast wat meer over deze Duitse stad te weten te komen. Het boeken van hotels onderweg in Duitsland is een makkie, aangezien je er veel hotels in steden en langs de snelwegen kunt vinden. Als je voor Kempten kiest, kies je voor een geweldige stad met een Keltisch verleden. De stad bestaat al sinds 50 v.Chr. Hierdoor mag er wel gezegd worden dat dit de oudste stad van Duitsland is. Het is dus ook nog eens een historisch hoogtepuntje wat je tijdens je autovakantie aandoet. Vondsten in de grond kunnen aantonen dat het écht om de oudste stad van Duitsland gaat en dit maakt een bezoekje aan Kempten extra bijzonder.

Welke gave bezienswaardigheden zijn in deze Duitse stad een bezoekje waard?

Nu je weet dat Kempten de oudste stad van Duitsland is, kun jij je vast goed voorstellen dat hier prachtige culturele en historische bezienswaardigheden terug te vinden zijn. Je kunt bijvoorbeeld de oude stadsmuren van dichtbij bekijken en beklimmen. Verder is een bezoekje aan de Sint-Lorenz basiliek ook zeker de moeite waard. Het Zumsteinhaus mag ook zeker niet op je lijstje met bezienswaardigheden ontbreken. Zoals je merkt heb je genoeg te zien als je een nachtje (of twee) in Kempten slaapt.

Naast een hotel in Kempten onderweg zou je er ook voor kunnen kiezen om campings onderweg in Duitsland te boeken tijdens je autovakantie. Het is maar net waar jij onderweg behoefte aan hebt en welke overnachtingsvorm bij jouw ideale vakantie past.

Dit soort activiteiten kun je in het Duitse Kempten meemaken

Door een nachtje in een hotel in Kempten onderweg te slapen, heb je genoeg tijd om misschien een leuke activiteit in deze stad te boeken. Het leuke aan deze stad is dat je direct in een typisch alpendorp terechtkomt. Dit houdt in dat je er ook heel goed kunt wandelen en van de mooie natuur eromheen kunt genieten. Loop bijvoorbeeld over de Freitreppe en krijg een mooi uitzicht over de hele stad. Houd je veel van lekker eten en drinken? Dan kun je hier in de vele goede restaurants heerlijk en typisch Duits eten en drinken. Je kunt je eigen maaltje met verse lokale producten in elkaar flansen als je langs de gezellige markt gaat.

Neem dan ook meteen een lekker souvenirtje in de vorm van een worstje of wat chocolade mee voor de rest van je reis.

Zet de slimme planner in om een hotel in Kempten onderweg tijdens je vakantie te vinden

Wil je graag makkelijk en snel een comfortabel hotel in Kempten onderweg tijdens je autovakantie vinden? Dan ben je op Tussenstop.com aan het juiste adres! Wij zijn gek op het houden en plannen van autovakanties, waardoor wij een hele handige en slimme planner voor je hebben ontwikkeld. De slimme planner op deze pagina kan je met één druk op de knop meteen laten zien welke comfortabele en beschikbare hotels er in jouw favoriete stad, dorp of regio te vinden zijn tijdens jouw vakantieperiode. Hierdoor kun je makkelijker dan ooit een handige tussenstop plannen, waar jij graag wil! Denk bijvoorbeeld aan een hotel in Kempten onderweg.

Naast hotels kun je op onze website ook terecht voor de leukste appartementen, doorreiscampings en B&B’s. Er gaat niets boven het boeken van een rustgevende en comfortabele tussenstop als je met de auto op vakantie bent. Hoe meer uur je achter het stuur doorbrengt, hoe suffer je wordt. Kies er daarom voor om op tijd leuke tussenstops te plannen, zodat je onderweg nog meer van je omgeving kunt zien. Probeer daarom tijdens je tussenstop ook iets van de stad of het dorp waar je verblijft te ontdekken. Zo zorg je er meteen voor dat jij je tijdens je autovakantie niet hoeft te vervelen. Je kunt op deze manier meerdere vakantiebestemmingen tijdens één reis aandoen.

Het zal voelen alsof je veel langer op vakantie bent geweest als je telkens van omgeving of stad wisselt. Dit komt door al die leuke en nieuwe indrukken die je krijgt te verwerken.

5/5 - (11 stemmen)