Hotel Hamburg onderweg

Hamburg is een geweldige stad in Duitsland, die op ongeveer 5 uur rijden van Amsterdam te vinden is. Wist je dat Hamburg de op één na grootste stad van Duitsland is? Je waant je hier dus volledig in het Duitse stadsleven, waardoor er veel te zien, doen en te beleven is. Op deze pagina lees je alles over het boeken van een comfortabel nachtje in een hotel in Hamburg onderweg tijdens je autovakantie. Je komt erachter waarom het belangrijk is om voldoende tussenstops in te plannen. Verder kom je erachter wat het Duitse Hamburg je te bieden heeft. Welke bezienswaardigheden mag je hier niet missen en welke activiteiten kun je er plannen?

Ga je een nachtje logeren in een hotel in Hamburg onderweg? Bezoek het centrum dan ook even

Hotel Hamburg onderweg overnachtingshotel snelweg

Zodra je voor een nachtje in een hotel in Hamburg onderweg kiest, is het de moeite waard om deze prachtige havenstad te bezoeken. Hamburg ligt aan de rivier de Elbe en is bij de Nederlandse toeristen nog niet zo bekend. De stad heeft je veel te bieden. Je kunt hier prima een dagje of twee vertoeven, zonder je een moment te vervelen. Boek tijdens je doorreis naar een andere bestemming bijvoorbeeld een hotel in Hamburg langs de snelweg. Zo kun je na het nachtje rust meteen weer door met de rest van je reis. Het leuke aan Hamburg is dat je hier van alles kunt zien en doen.

Je kunt er shoppen, cocktails drinken, geweldige musea bezoeken, cultuur snuiven, heerlijk uit eten gaan en nog veel meer. De mooiste bezienswaardigheden en de leukste activiteiten worden hieronder met je gedeeld.

Deze bezienswaardigheden mag je absoluut niet missen als je in deze Duitse stad vertoeft

Ben je een nachtje weg in een hotel in Hamburg onderweg tijdens je autovakantie? Dan kun je jouw reis meteen goed beginnen door Hamburg beter te leren kennen. Hamburg is in twee delen opgesplitst, de Neustadt en de Altstadt. Hier kun je direct ook de belangrijkste winkelstraten in terugvinden. Ga eens lekker winkelen in de Mönckebergstraβe en de Spitalerstraβe. Verder kun je de ouderwetse pakhuizen in Speicherstadt bekijken. De eerste pakhuizen bij de haven werden in 1913 gebouwd. Wil je het stadsstrand bezoeken? Dan moet je bij StrandPauli zijn.

Dit zijn de leukste activiteiten die je in Hamburg kunt beleven

Als je een nachtje in een hotel in Hamburg onderweg tijdens je reis slaapt, is het aan te raden om uit te zoeken welke leuke en gezellige activiteiten je hier allemaal kunt plannen met de rest van je reisgezelschap. Zijn jullie gek op nieuwe gerechten uitproberen? Dan kunnen jullie heerlijk ontbijten, lunchen of brunchen in het Schanzenviertel. Deze wijk staat bekent om de leukste en meest sfeervolle terrassen, cafés en restaurantjes. Het is ook dé uitgaanswijk van de stad, dus ook in de avonduren kun jij je hier prima vermaken. Pak de fiets en verken deze wijk op je gemak, terwijl je lekkere lokale hapjes uitprobeert.

Willen jullie graag het water op? Dan kun je een boottocht over de Elbe boeken. Hamburg heeft de derde grootste haven van heel Europa, waardoor je hier meteen op een cruiseboot kunt stappen, die je door de haven en het buitengebied rondleidt. Wil je een beetje blijven bewegen tijdens je vakantie? Dan kun je naar de top van het Dockland gebouw klimmen. Hier heb je ook nog eens een fantastisch uitzicht op de haven.

Boek nu makkelijk en snel jouw nacht in een hotel in Hamburg onderweg tijdens je vakantie

Wanneer je een vakantie met de auto boekt, wil je onderweg misschien wel een aantal tussenstops houden. Dit zorgt ervoor dat je niet te veel tijd achter het stuur of in de auto doorbrengt. Een tussenstop geeft je de mogelijkheid om tot rust te komen. Dit zorgt ervoor dat je de dag erna weer fris en fruitig achter het stuur kunt kruipen. Hierdoor ben je veilig op pad en kom je uitgerust op je volgende bestemming aan. Een hotel in Hamburg onderweg tijdens je autovakantie is een leuke tussenstop aangezien er genoeg te zien, doen en te beleven is in deze grote Duitse stad. Om erachter te komen welke hotels goed scoren én nog vrij zijn, kun je onze slimme tussenstop planner raadplegen.

De planner helpt je om de meest comfortabele en fijne hotels, doorreiscampings, appartementen of bed & breakfasts te vinden. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is invullen in welke stad, plaats of dorp je een tussenstop wil houden. Hierna zoekt de slimme planner de beste mogelijkheden voor je uit. Wil jij je laten verrassen tijdens je vakantie? Vul dan alleen je begin- en eindpunt in. Geef aan hoeveel uur je in de auto wil doorbrengen voordat je een tussenstop fijn zou vinden. De planner laat je hierna de leukste plaatsen zien, waar je ook meteen beschikbare hotels terug kunt vinden. Zo kom je nog eens ergens! Boek je favoriete hotels onderweg in Duitsland via Tussenstop.com.

5/5 - (13 stemmen)