Hotel Flensburg onderweg

Wil je tijdens je autovakantie eens het noorden op gaan? Dan kun je Flensburg op je lijstje zetten. Deze Duitse stad grenst aan Denemarken, waardoor je een leuke Duits-Deense mix kunt verwachten als je deze plek bezoekt. Op deze pagina lees je meer over het boeken van een fijn hotel in Flensburg onderweg tijdens je autovakantie. Los van een hotel, krijg je meer uitleg over de inzet van de slimme planner en welk type accommodaties je daar allemaal mee kunt boeken. Verder kom je erachter wat het verhaal achter Flensburg is. Alle bezienswaardigheden uit deze stad worden voor je op een rijtje gezet en je komt erachter welke leuke activiteiten je hier als gezin kunt boeken. Aan het einde lees je hoe je erachter komt welk type accommodatie het beste bij je past.

Bezoek vooral het stadcentrum als je een nachtje in een hotel in Flensburg onderweg slaapt

Hotel Flensburg onderweg

Slaap je een nachtje in een hotel in Flensburg onderweg? Dan wil je natuurlijk alvast meer over deze stad te weten komen. Flensburg is een bekende havenstad in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein. Er wonen zo’n 90.000 mensen en je vindt deze stad in het noorden van Duitsland terug. Het leuke is, dat deze Duitse stad vlakbij de Deense grens is. In Denemarken hebben ze dan ook een eigen naam voor Flensburg, dat Flensborg heet. De naam van de stad komt van de Flensburger Fjord. Bijzonder is dat de Duitse taal in deze stad best wat Deense invloeden heeft. Dit komt doordat er ook wat Deense onderwijsinstellingen in deze stad terug te vinden zijn.

Ben je op doorreis van Nederland naar Denemarken of de rest van Scandinavië? Dan kun je een leuke tussenstop in Flensburg plannen.

Deze bezienswaardigheden zijn de moeite waard als je een bezoekje aan Flensburg brengt

Ben je op zoek naar de beste hotels onderweg in Duitsland? Dan kun je ervoor kiezen om een hotel in Flensburg onderweg te boeken tijdens je autovakantie. De Nordermarkt is het historische centrum van Flensburg en is direct ook het oudste marktplein van de hele stad. Je kunt er een hele mooie fontein uit 1785 bekijken, die ook wel de Neptunusfontein wordt genoemd. De meest bekende straat is de Rote Strasse, hier vind je ook allerlei kleine steegjes terug, die dan weer de Flensburger Höfe worden genoemd. Deze steegjes lopen langs prachtige achtertuintjes, waar je de mooiste bloemen en planten kunt bekijken.

Een mooie bezienswaardigheid in deze stad is de Nordertor. Dit is de enige stadspoort in deze stad, die de geest der tijd heeft overleefd. De stadspoort stamt uit 1595 en ziet er vandaag de dag nog prachtig uit!

Dit soort leuke activiteiten kun je hier met het hele gezin meemaken

Logeer je een nachtje in een hotel in Flensburg onderweg tijdens je autovakantie door Duitsland? Dan kun je hier hele leuke activiteiten bedenken voor het hele gezin. Zijn jullie gek van boten en zeevaart? Dan kun je in Flensburg een bezoekje brengen aan het maritiem museum in de Historsicher Hafen. Het gave is dat je hier een hele collectie aan historische zeil-, motor- en stoomschepen van dichtbij kunt bekijken. Willen jullie cadeautjes of nieuwe kleren shoppen voor de kinderen? Dan is Citti-Park een leuk winkelcentrum om te bezoeken. Dit is ook een goede activiteit als het weer niet helemaal meezit, want het winkelcentrum is overdekt.

Op deze manier boek je makkelijk en snel een fijn hotel in Flensburg onderweg tijdens je autovakantie door Duitsland

Wil je tijdens een roadtrip door Duitsland een hotel in Flensburg onderweg boeken? Dan kun je hier de slimme planner op deze pagina voor gebruiken. Wanneer je met de auto op vakantie gaat, is het belangrijk om voldoende tussenstops in te plannen. Op die manier kun je rust pakken tussen het rijden door en kun je uiteindelijk meer verantwoorde kilometers afleggen. Boek bijvoorbeeld een hotel in Flensburg langs de snelweg om ervoor te zorgen dat je na een nachtje slapen meteen de weg op kunt gaan om je reis te vervolgen. Het fijne aan de slimme planner is dat je hier niet alleen terecht kunt voor hotels, maar ook voor doorreiscampings, B&B’s en appartementen.

Doordat je uit veel verschillende accommodaties kunt kiezen, ben je ervan verzekerd dat er altijd wel een beschikbare slaapplek bij zit die bij jouw manier van vakantie vieren past. Een hotel in Flensburg onderweg is bijvoorbeeld fijn als je even wat meer luxe wil meemaken. Bij een hotel kun je vaak ontbijt en diner krijgen. Bij sommige hotels heb je zelfs een sportschool, bar of sauna en zwembad tot je beschikking. Een appartement biedt je meer privacy en een B&B is vaak kleinschalig, maar toch heel gezellig en inclusief ontbijt. Op de camping kun je vooral met kinderen terecht, aangezien zij het erg leuk gaan vinden om nieuwe vriendjes te maken en lekker in de natuur te slapen. Weet jij al wat voor soort tussenstop je tijdens je volgende autovakantie boekt?

5/5 - (8 stemmen)