Hotel Carrickmacross onderweg

Wil je met de auto naar Ierland, dan kun je eerst de pond nemen of door de tunnel rijden. Een leuke tussenstop is het plaatsje Carrickmacross. Hier kun je de prachtige Ierse natuur beleven. Op deze pagina krijg je handige tips over het vinden van een comfortabel hotel in Carrickmacross onderweg tijdens je autovakantie. Allereerst lees je meer informatie over de historie van deze prachtige stad. Je komt erachter welke bezienswaardigheden je kunt bekijken en welke leuke activiteiten je hier tijdens je vakantie kunt beleven. Daarna kun je inspiratie opdoen voor de tussenstop tijdens je roadtrip. De werking van de planner op deze pagina wordt uitgelegd en je kunt ervoor kiezen om verrast te worden door de planner tijdens het plannen van je reis.

Een hotel in Carrickmacross onderweg is dé manier om de stad beter te leren kennen

Hotel Carrickmacross onderweg

Ben je op zoek naar een bijzondere hotelovernachting in Ierland? Dan is een nachtje slapen in een hotel in Carrickmacross onderweg zeker iets voor je! Deze Ierse plaats ligt in het graafschap Monaghan en heeft een hele kleine populatie, er wonen namelijk maar een kleine 5000 mensen. Wat een bezoekje aan dit dorp bijzonder maakt, is dat je hier drumlins kunt terugvinden. Dit zijn kleine ronde afzettingen die er al sinds de ijstijd te vinden zijn. Deze Ierse stad is in 1630 gebouwd rondom het kasteel van de graaf van Essex. Een leuk feitje om te weten is dat kant uit deze Ierse stad komt. Je kunt er kantklossen demonstraties bijwonen in The Gallery Centre. Zo zie je hoe men vroeger op traditionele wijze kant maakte.

Bezoek de meest bijzondere bezienswaardigheden in deze Ierse stad

Overnacht je tijdens je reis door Ierland in een hotel in Carrickmacross onderweg? Dan is het de moeite waard om de stad te verkennen. Zorg er dus voor dat je niet alleen je rust pakt tijdens je tussenstop, maar dat je ook wat van je omgeving ziet. Breng een bezoek aan het Carrickmacross workhouse, dit is een architectonische bezienswaardigheid die je zowel van buiten als binnen kunt bekijken. Wil je extra goed tot rust komen? Dan kun je The Treatment Rooms at Nuremore bezoeken. Dit is een prachtige spa waar je zowel voor de uiterlijke als innerlijke mens kunt zorgen.

Verder zijn er een aantal typisch Ierse bars te bezoeken, die je een reis terug in de tijd bieden. Loop een keertje binnen bij Dusty O’Neills, Markey’s Carrickmacross of de Jayz Bar.

Deze leuke activiteiten kun je tijdens een bezoek aan Carrickmacross boeken

Als je een nachtje in een hotel in Carrickmacross onderweg slaapt, kun je maar beter alles uit je tijd hier halen. Ben je bijvoorbeeld gek op golfen? Dan kun je een bezoekje aan de Mannan Castle Golf Club brengen. Deze golfbaan is prachtig onderhouden en zeker de moeite waard om uit te proberen als golf je favoriete sport is. Je kunt online aangeven wanneer je wil komen golfen. Aangezien Carrickmacross zelf niet zo groot is, kun je dagtripjes naar andere plekken in de omgeving plannen. Je zou naar het Dun A Ri Forest Park kunnen gaan, waar je heerlijk door het bos kunt wandelen.

Een ander tripje in de omgeving die de moeite waard is, is een bezoek brengen aan Loughcrew Cairns, wat een oud kasteel is en waar je ook een prachtig wandelgebied terugvindt.

Doe alvast inspiratie op voor een leuk hotel in Carrickmacross onderweg tijdens je autovakantie

Wil je alvast uitzoeken uit welke hotels je in Ierland allemaal kunt kiezen? Dan kun je op Tussenstop.com terecht om te kijken wat voor accommodaties er beschikbaar zijn in jouw vakantieperiode. Een hotel in Carrickmacross onderweg tijdens je autovakantie, zorgt ervoor dat je onderweg heerlijk tot rust kunt komen. Ons team is gek op het uitstippelen van de mooiste en leukste roadtrips. Om het je een stuk makkelijker te maken om je tussenstops te plannen, hebben wij de slimme planner voor je ontwikkelt. Deze planner gaat voor je op zoek naar de beste en leukste accommodaties tijdens je reis. Naast een hotel, kun je er ook een B&B onderweg, appartementen of campings mee boeken.

Je kunt de slimme planner op twee manieren inzetten. Je zou specifiek naar een hotel in Carrickmacross onderweg kunnen zoeken. Op die manier kom je erachter welke opties er beschikbaar zijn. Wil je tijdens je autovakantie juist een avontuur aangaan? Dan kun je de planner vragen om je ideale tussenstop voor je te berekenen. Je vult op dat moment je vertrek- en eindpunt in, waarna je in de planner aangeeft hoeveel kilometer je maximaal wil afleggen tot je een tussenstop inlast. De planner berekent dan waar jij het beste kunt overnachten. Het leuke hieraan is dat de planner je naar plekken stuurt, waar je misschien nog nooit hebt gehoord of waar je zelf nooit aan zou denken. Op die manier kun jij tijdens je vakantie lekker het avontuur aangaan en meer van de omgeving zien.

5/5 - (17 stemmen)