Hotel Bordeaux onderweg

Staat er een autovakantie naar zuid-Frankrijk op de planning? Dan kun je het beste een tussenstop maken in het prachtige Bordeaux. Deze stad heeft sfeer, veel verschillende bezienswaardigheden, lekkere restaurants en gezellige terrasjes. Laat je verrassen door Bordeaux en lees snel verder wat er allemaal te doen is. Op deze pagina lees je verder meer informatie terug over het boeken van een hotel in Bordeaux onderweg tijdens je welverdiende autovakantie. Bordeaux is een geweldige Franse stad, waar genoeg te zien en te beleven valt. Los van de hoogtepunten van deze stad, lees je ook meer over de geschiedenis en op welke manier je hier makkelijk en snel een overnachting kunt boeken.

Maak kennis met de geweldige stad Bordeaux

Heb je een hotel in Bordeaux onderweg tijdens je vakantie geboekt? Dan zit je hier helemaal goed. Onder de Nederlanders is deze Franse stad één van de meest populaire steden tijdens de vakantie. Het grote voordeel aan de ligging van Bordeaux is dat het heel dichtbij de mooiste stranden ligt. Hierdoor kun je zowel een leuke stad bezoeken tijdens je reis én kun je ook nog eens een dagje op het strand en met de verkoeling van de zee meemaken. Om na je bezoekje aan deze stad in één keer weer door te kunnen, zou je ook voor een hotel in Bordeaux langs de snelweg kunnen kiezen.

Bordeaux is de hoofdstad van de regio Gironde en is ondanks dat het toeristisch is, niet overspoelt door mensen, zoals je in Parijs misschien merkt. Verder is er veel mooie natuur in de buurt van deze stad terug te vinden.

Dit zijn de leukste activiteiten die je in deze Franse stad kunt boeken

Heb je een hotel in Bordeaux onderweg tijdens je autovakantie op het oog, kijk dan ook even of er bijvoorbeeld een hotel langs de A63 te vinden is. Wanneer je dichtbij de snelweg verblijft, kun je binnen no time je reis vervolgen. De leukste activiteiten om in Bordeaux te doen zijn fietsen, zwemmen en surfen op het strand. Bordeaux is een geweldige fietsstad en je kunt zowel losse fietsen huren of meegaan op fietstour met een gezellige gids. Een andere leuke activiteit in deze stad is het bezoeken van musea. Wanneer je bij het CAPC langsgaat, kun je moderne kunst in een wel heel bijzondere omgeving bekijken, namelijk in de oude wijnpakhuizen van de stad.

Wanneer je er toch bent en je de hippe kant van de stad wil ontdekken, kun je het beste naar de plek Darwin toegaan. Dit is een industrieterrein met allemaal verschillende restaurantjes en bars. Deze plek leent zich ook heel goed als leuke fotoplek voor Instagram, omdat je er veel kunst en hippe dingen terugvindt.

Deze bezienswaardigheden mag je niet missen tijdens een tussenstop in een hotel in Bordeaux onderweg

Wanneer je in een hotel in Bordeaux onderweg slaapt, is het de moeite waard om een aantal bezienswaardigheden langs te gaan. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Place de la Bourse, dat grenst aan de Garonne. Hier vind je meteen ook de prachtige nevelfontein terug, die je zeker op de foto wil zetten. De markt Marché des Capucins is ook een leuke plek om te bezoeken. Hier kun je prachtig vers fruit, groente en kaas, vis of vlees kopen. Wie weet kun je nog een lekker flesje wijn voor in Nederland op de kop tikken. Dat zijn toch wel de beste souvenirs.

Boek makkelijk een nachtje in een hotel in Bordeaux onderweg tijdens je autovakantie

Ben je van plan om een comfortabel hotel in Bordeaux onderweg naar je volgende bestemming te boeken? Dan kom je er vast al snel achter dat je best wel veel keuze hebt. Om je zoektocht een beetje makkelijker te maken, hebben wij op Tussenstop.com iets handigs bedacht. Wij hebben namelijk een slimme planner ontwikkelt voor iedereen die graag met de auto op vakantie gaat en die onderweg leuke tussenstops wil boeken. De planner helpt je om een geschikt hotel in Bordeaux onderweg te vinden. Dit doe je door Bordeaux als tussenstop in te vullen. Hierna krijg je meteen de beschikbare hotels, AirBnB’s en doorreiscampings te zien. Zo kies je altijd voor een tussenstop die bij jouw manier van vakantie vieren past.

Verder is Bordeaux als tussenstop tijdens je autovakantie zeker aan te raden. De stad is levendig, je hebt er goede overnachtingsplekken en het is ook nog eens beter voor je om af en toe eens goed uit te rusten tijdens de reis. Wanneer je lang achter het stuur zit, word je moe en is je reactievermogen trager. Om ongelukken te voorkomen dien je op tijd rust te pakken en niet te lang in de auto te blijven rijden. Zeg nou zelf, een tussenstop zorgt ervoor dat je de locaties voor je vakantie ook nog eens kunt uitbreiden, zo lijkt het of je heel lang bent weggeweest.

5/5 - (26 stemmen)