Hotel Blois onderweg

Wil je met de auto op vakantie naar Frankrijk en direct meerdere steden aandoen? Dan kun je Blois op je lijstje zetten. Deze heuvelachtige stad is gezellig, beschikt over prachtige architectuur en je kunt er ook nog eens leuke activiteiten plannen. Op deze pagina lees je onder andere op welke manier je makkelijk en snel een goed hotel in Blois onderweg tijdens je roadtrip door Frankrijk kunt plannen. Allereerst maak je kennis met deze prachtige Franse stad. Je leest handige achtergrondinformatie terug en je kunt meteen alle bezienswaardigheden uit deze stad op een rij teruglezen. Verder kun je inspiratie opdoen met betrekking tot leuke activiteiten die je hier kunt plannen. Aan het einde lees je welke voordelen eraan een autovakantie zitten en op welke manier je de slimme planner kunt inzetten om een fijne accommodatie tijdens je reis te boeken.

Logeer je een nachtje in een hotel in Blois onderweg? Dan kun je het centrum van de stad meteen ontdekken

Wil je weten uit welke hotels onderweg in Frankrijk je allemaal kunt kiezen tijdens je autovakantie? Dan is het een leuk idee om in ieder geval een hotel in Blois onderweg te boeken. Blois is een Franse stad, gelegen aan de rivier de Loire. Het is de hoofdstad van het departement Loire-et-Cher. Er wonen zo’n 65.000 inwoners in Blois, waardoor het een levendige, gezellige maar niet te drukke stad is. Het centrum van de stad is prachtig. Je kunt er uren door kronkelende straatjes lopen. Zodra de zon onder begint te gaan, kun je een prachtige zonsondergang over de Loire bekijken vanaf de kade. Dit biedt je het ultieme vakantiegevoel.

De mooiste bezienswaardigheden in Blois voor je op een rij

Slaap je in een hotel in Blois onderweg? Dan kun je direct het gezellige centrum van de stad verkennen. Om het je makkelijk te maken hebben wij de mooiste bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft alvast voor je op een rij gezet. Doordat Blois een lange historie kent, lijkt het hier soms alsof je terug in de tijd reist. De middeleeuwse straatjes zijn smal, gezellig en bieden veel sfeer. Het Château Royal de Blois is het hoogtepunt van de stad. Hier hebben door de jaren heen maar liefst 7 verschillende koningen en 10 koninginnen gewoond. Het kasteel heeft een prachtig uitzicht over de hele stad. De kathedraal Saint-Louis is ook zeker een bezoekje waard.

Heb je tijd over? Plan dan een aantal leuke activiteiten in deze stad

Logeer je een nachtje in een fijn hotel in Blois onderweg tijdens je autovakantie in Frankrijk? Dan kun je leuke activiteiten aan je vakantie toevoegen, waardoor je meteen onvergetelijke herinneringen kunt maken. Ben je geïnteresseerd in magie? Dan kun je een bezoekje brengen aan Maison de la Magie. Dit is een museum waar je alles over de wereldberoemde Robert Houdini te weten kunt komen. Houdini wist uit allerlei soorten boeien te ontsnappen en heeft hier veel mensen wereldwijd weten te verbazen. De omgeving van Blois is prachtig, waardoor je er heerlijk kunt wandelen en fietsen. Zo kun je heerlijk tijd in de natuur doorbrengen.

Een leuke fietstocht is die van Blois naar Bracieux. Als je op tijd vertrekt kun je voor 12:00 in de middag de lekkerste streekproducten proeven op de markt.

Boek zonder moeite een fijn hotel in Blois onderweg tijdens je autovakantie in Frankrijk

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Dan kun je ervoor kiezen om zoveel mogelijk leuke plekjes te bezoeken, door onderweg een aantal tussenstops in te plannen. Er zijn veel gave plekken in Frankrijk, die je met je eigen auto kunt ontdekken. Zodra je voor een autovakantie kiest, ervaar je veel vrijheid. Je kiest namelijk zelf hoe laat je vertrekt, waar je allemaal heengaat, wat je wil bekijken, hoelang je ergens blijft en hoeveel bagage je meeneemt. Het is heerlijk om op je eigen manier vakantie te vieren. Bij zo’n vrije vakantie, hoort ook een vrije keuze voor de accommodaties waar je verblijft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hotel in Blois onderweg? De slimme planner helpt je om beschikbare slaapplekken uit te kiezen.

Naast een hotel in Blois onderweg kun je ook uit een leuke B&B, camping of AirBnB onderweg kiezen. De planner laat je in één oogopslag zien welke verschillende accommodaties beschikbaar zijn tijdens jouw vakantieperiode. Het leuke hieraan is dat je zelf bepaalt in wat voor huisje, hotel of op welke camping je een tussenstop inlast. Je kunt ook verschillende accommodaties met elkaar afwisselen, zodat je van een diverse vakantie kunt genieten. Wil je een paar nachtjes van luxe genieten, kies dan voor een appartement of een leuk hotel. Zou je ook nog een paar nachtjes dichter bij de natuur willen doorbrengen? Dan past een gezellige camping daar goed bij. Weet jij al waar je de tussenstops tijdens jouw autovakantie in Frankrijk gaat plannen?

5/5 - (24 stemmen)