Hotel Avignon onderweg

Ben je gek op het zuiden van Frankrijk en wil je graag naar de Provence op vakantie? Dan is een bezoekje aan Avignon precies wat je wil. Deze stad ligt in het hart van de Provence en heeft je heel wat fijne sferen, heerlijk eten en prachtige natuur te bieden. Op deze pagina lees je alles over het boeken van een leuk en comfortabel hotel in Avignon onderweg tijdens je autovakantie. Je leest meer over de geschiedenis van de stad, komt erachter welke bezienswaardigheden een bezoekje waard zijn en je leert de stad van tevoren alvast wat beter kennen. Ben je één of een paar nachtjes in de stad? Dan kun je ook nog leuke activiteiten plannen. Aan het einde krijg je tips waarmee je makkelijk en snel een hotel onderweg kunt boeken.

Slaap je een nachtje in een hotel in Avignon onderweg? Verken dan vooral deze stad

Hotel Avignon onderweg

Avignon is een geweldige stad, waar zelfs de pausen graag verbleven. Je vindt er geweldige pleinen, mooie architectuur, prachtige monumenten en heerlijk eten terug. Deze Franse stad middenin de Provence staat sinds 1995 zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wil je graag een hotel in Avignon langs de snelweg boeken? Dan kun je het beste voor een hotel in Avignon onderweg kiezen, dat bij je past. Je weet zelf namelijk het beste of je liever in een luxe hotel slaapt, of dat je het prima vindt om een nachtje in een budget hotel te verblijven. De slimme planner op deze pagina helpt je makkelijk en snel aan de juiste accommodatie. Meer hierover lees je aan het einde van deze pagina terug.

Wat zijn de leukste bezienswaardigheden in Avignon?

Ben je op zoek naar een hotel langs de A7? Dan kun je het beste voor een hotel in Avignon onderweg tijdens je autovakantie kiezen. Avignon heeft geweldige bezienswaardigheden, die je tijdens je korte stop hier zeker moet bekijken. Wandel uren door het historische centrum van de stad. Je komt in een wirwar van prachtige en schattige straatjes terecht. De stad stamt uit de 15e eeuw en hierdoor voelt het net of je een stapje terug in de tijd zet. Je kijkt je ogen uit. De bruggen Pont St-Bénézet en Pont d’Avignon zijn ook zeker een bezoekje waard. Houd je van kastelen en paleizen? Dan kun je een tour door Palais des Papes boeken.

Deze activiteiten kun je tijdens je verblijf in deze Franse stad plannen

Wanneer je een nachtje in een hotel in Avignon onderweg tijdens je autovakantie verblijft, kun je maar beter het beste uit je tijd daar halen. Vind je het leuk om in andere landen culinair te genieten? Dan kun je ervoor kiezen om naar het Place de l’Horloge te lopen. Hier vind je namelijk de leukste terrasjes, bars en restaurant van de hele stad terug. Geniet van de lekkerste gerechten en zorg dat de innerlijke mens tijdens je reis ook goed kan genieten. Verder is het leuk om de markt van Avignon te bezoeken. Deze wordt Les Halles d’Avignon genoemd en biedt onderdak aan talloze kraampjes vol streekproducten.

Ben je gek op kunst? Dan kun je het Musée Calvet of Musée Louis Vouland bezoeken. Beide musea bieden de mooiste exposities aan, zodat jij je ogen eruit kunt kijken. Wil je tijdens je verblijf actief bezig zijn? Dan kun je naar het Rocher des Doms wandelen. Dit is het hoogste punt van de stad en je hebt hier dan ook een geweldig uitzicht over het hele gebeuren.

Boek nu een leuk en betaalbaar hotel in Avignon onderweg tijdens je autovakantie

Wil je tijdens je vakantie in Frankrijk een hotel in Avignon onderweg boeken? Dan kun je dit op verschillende manieren aanpakken. Je kunt zelf het internet afzoeken naar de beste deals, beschikbare hotels en mogelijkheden tijdens jouw vakantieperiode. Wil je de hele zoektocht uit handen geven? Dan komt de slimme planner op deze pagina om de hoek kijken. Een hotel in Avignon onderweg tijdens je autovakantie kun je namelijk al met een paar klikken op de knop regelen. De planner laat je alle beschikbare opties zien, waarna je een hotel naar keuze kunt boeken. Dit gaat een stuk sneller en scheelt je een hoop gedoe.

Vind je het leuk om jezelf te verrassen op reis? Dan kun je de slimme planner ook op een heel andere manier gebruiken. Je kunt de planner namelijk aan het werk zetten om jouw ideale tussenstop te berekenen. Dit doe je door je begin- en eindbestemming in te vullen. Hierna geef je in de planner aan hoeveel uurtjes of kilometers je maximaal achter elkaar in de auto wil doorbrengen. De planner laat je vervolgens zien in welke landen, regio’s, steden of dorpen je het beste een tussenstop kunt plannen. Hoe leuk is dat? Je ziet daarnaast meteen welk hotel, appartement, camping of B&B nog vrij is tijdens jouw vakantieperiode. Makkelijker kan bijna niet!

5/5 - (18 stemmen)