Hotel Arras onderweg

Arras, in het Nederlands ook wel bekend onder de naam Atrecht, is een geweldig mooie, oude, gezellige en bijzondere stad in het noorden van Frankrijk. Op deze pagina lees je meer informatie over het boeken van een hotel in Arras onderweg tijdens je roadtrip door Frankrijk. Je leest meer informatie over deze Franse stad terug en komt erachter welke bezienswaardigheden een bezoekje waard zijn. Heb je voldoende tijd in Arras? Dan kun je ervoor kiezen om leuke activiteiten te boeken terwijl je hier verblijft. Zo kun je nog meer herinneringen maken tijdens je vakantie. Aan het einde lees je op welke twee manieren je de slimme planner kunt inzetten om ideale tussenstops te boeken tijdens je reis. Weet jij al waar je dit keer allemaal overnacht?

Een nachtje in een hotel in Arras onderweg biedt je de kans om een geweldig stadscentrum te verkennen

Wil je weten welke hotels onderweg in Frankrijk in een leuke stad liggen die je meteen kunt bezoeken? Dan lees je op deze pagina meer informatie over een hotel in Arras onderweg tijdens je autovakantie. Arras ligt in het Franse departement Pas-de-Calais. Vroeger was dit de hoofdstad van de provincie Artesië. Het aantal inwoners die deze stad heeft ligt op ruim 104.000, wat het best een grote stad maakt. Het is zelfs de op één na grootste stad in dit departement, alleen Calais is groter. Er wordt in de Romeinse tijd al gesproken over deze stad, onder de naam Nemetacum.

Dit zijn alle bezienswaardigheden die je niet mag missen als je in Arras verblijft

Slaap je in een hotel in Arras onderweg tijdens je autovakantie in Frankrijk? Dan is het goed om te weten welke bezienswaardigheden in deze stad een bezoekje waard zijn. Eén van de mooiste plekken in deze stad is het Grand-Place en het naastgelegen Place des Héros. Op dit plein kun je heerlijk uit lunchen of dineren gaan. Je vindt hier ook het beroemde Belfort stadhuis terug. De klokkentorens die je op deze pleinen ziet, maar vooral ook hoort, staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. De Belfort is 75 meter hoog en je kunt deze toren beklimmen, waarna je een prachtig uitzicht hebt over de stad.

De leukste wijk in Arras is de Abbaye Saint-Vaast. Hier kun je elegante huizen bekijken, lekker winkelen en mooie kerken bezoeken. Een indrukwekkend monument net buiten de stad is het Canadese Mémorial de Vimy.

Kies ervoor om leuke activiteiten in je vrije tijd te plannen

Zodra je een nachtje in een hotel in Arras onderweg slaapt, kun je leuke activiteiten boeken om je verblijf extra speciaal te maken. Een leuke activiteit hoeft niet veel geld te kosten en kan ook geheel gratis zijn. Ben je er toevallig op een zaterdag? Dan kun je de zaterdag markt bezoeken. Hier kun je allerlei streekproducten proeven en kopen. Naast lekkernijen, kun je hier ook heel leuk speelgoed en kleding kopen. Alles komt uit de omgeving, dus je kunt hier lokale ondernemers spekken. Verder kun jij je aanmelden voor een ondergrondse tour door de gangen onder de stad. Hier zaten soldaten te schuilen tijdens de Eerste Wereldoorlog.

De slimme planner helpt je om makkelijk en snel een fijn hotel in Arras onderweg tijdens je autovakantie te regelen

Wil je er graag met je eigen auto op uit? Dan kun je in Europa gave roadtrips samenstellen. Een roadtrip zorgt ervoor dat je in één autovakantie, verschillende landen, regio’s en steden kunt bezoeken. Dit geeft je het gevoel dat je nog langer weg bent van huis, aangezien je zoveel verschillende indrukken krijgt. Een roadtrip door Frankrijk is ideaal als je gek bent op de Franse keuken, natuur, cultuur en gezelligheid. Om je tijdens je roadtrip goed uit te kunnen rusten, kun je ervoor kiezen om een hotel, AirBnB onderweg in Frankrijk, een camping of B&B te huren. Ben je op zoek naar een hotel in Arras onderweg? Dan kun je de slimme planner inzetten om een fijne slaapplek te boeken.

Als je de autovakantie als één groot avontuur ziet, dan kun je los van een comfortabel hotel in Arras onderweg ook verrassende slaapplekken boeken. De slimme planner op deze pagina kan namelijk jouw ideale tussenstop voor je berekenen. Dit doet de planner door je informatie te analyseren. Je geeft in de planner aan wat je vertrek- en eindpunt is en na hoeveel tijd in de auto je een tussenstop wil plannen. Hierna zie je meteen de beste plaats voor een tussenstop naar voren komen. Hier zie je ook weer verschillende soorten beschikbare accommodaties terug. Op die manier is er voor iedereen wel een favoriete slaapplek te vinden. Als je de planner vraagt om je tussenstop te berekenen, weet je van tevoren niet waar de planner je naartoe zal sturen. Dit maakt het extra leuk om deze optie van de planner te gebruiken.

5/5 - (15 stemmen)