Airbnb onderweg Italië

Italië staat bekend om zijn schoonheid, je hebt er de bergen, de zee, de Toscaanse heuvels en nog veel meer! Voor de echte wijn en pasta liefhebbers onder ons, is Italië de place to be. Wanneer jij een mooie autovakantie wil doen, kan je gerust een Airbnb onderweg naar Italië boeken. Dan zie je namelijk nog meer van dit prachtige land. Hoe leuk is het, als jij steeds een stukje verder rijdt en in een nieuw dorpje besluit te overnachten? Met de Tussenstop Planner van Tussenstop.com, hoef jij niet meer na te denken, waar je precies de ideale tussenstop maakt. Lees er meer over in dit artikel!

Welkom in het land van het uitzonderlijke eten

airbnb onderweg Italie: geniet van het heerlijke eten
Geniet van het heerlijke Italiaanse eten

De Italiaanse keuken is meestal een groot succes bij zowel jong als oud, groot en klein. De pasta’s, pizza’s, lasagnes en heerlijke wijnen vallen bij iedereen in de smaak. Hoe gaaf, dat jij voor deze vakantie dit passievolle land hebt uitgekozen. Wanneer je met de auto gaat, kan het een alleen wel een erg lange rit worden. Maar daar zou je met een Airbnb onderweg naar Italië, al meteen een oplossing gevonden hebben. Jouw perfecte tussenstop kan je trouwens ook heel makkelijk en snel via Tussenstop.com kunnen regelen. Voer in de Tussenstop Planner jouw begin- en eindpunt in. Geef direct aan hoeveel km of uren je wilt rijden tot jouw tussenstop en de planner doet de rest. Het gratis reisadvies wat je van Tussenstop.com ontvangt, bied je namelijk de mogelijkheid om direct een hotel of Bed & Breakfast te boeken!

Vind een geschikte Airbnb onderweg naar Italië

airbnb onderweg Italie: heerlijk shoppen in mooie steden

Italië is best een stuk rijden. Vandaar dat veel vakantiegangers een Airbnb onderweg naar Italië boeken. Door de lange autorit in tweeën of zelfs in drieën te splitsen, houd je uiteindelijk behapbare stukken over de snelweg over. Stel dat jij de enige in de vriendengroep of in het gezin bent met een rijbewijs… Dan is het natuurlijk fijner om maximaal 6 uur achter elkaar te hoeven rijden. Een Airbnb onderweg naar Italië, dien je wel van tevoren te reserveren. Vaak dien je namelijk een akkoord van de verhuurder te krijgen, voordat je het appartement of woonhuis in kunt. Dit maakt het lastig om last minute een Airbnb onderweg naar Italië te regelen.

De voornaamste reden waarom vakantiegangers voor een Airbnb kiezen, is omdat zij het fijn vinden om een van een particulier iets te huren. Tussenstop.com heeft hier nu een leuke oplossing voor! Doordat Tussenstop.com met partners als Booking.com samenwerkt, hebben wij nu ook de mogelijkheid om particuliere vakantie accommodaties aan te bieden. Op Booking is het assortiment aan particuliere appartementen of woonhuizen in de laatste jaren namelijk flink uitgebreid. En via onze Tussenstop Planner, boek jij direct jouw overnachting, zonder eerst op een akkoord te hoeven wachten! Wij bieden namelijk alleen de beste en scherpst geprijsde mogelijkheden tot overnachting aan.

Boek je liever een Airbnb onderweg naar Italië, of toch een hotel?

Een Airbnb onderweg naar Italië is niet altijd een uitkomst voor iedereen. Uit onderzoek is gebleken, dat de meeste Nederlandse vakantiegangers toch liever een hotel boeken, wanneer zij maar 1 of 2 nachten blijven. In een hotel geniet je namelijk van meer luxe. Alles is daar voor je geregeld! Je kan er ontbijten en zelfs dineren. De kamers zijn er schoon en ruim. In een hotel, krijg jij meer een vakantiegevoel dan wanneer je iets van een particulier huurt. Vaak koken de mensen die een Airbnb huren namelijk zelf, omdat er toch een keuken in het huis zit. In een hotel heb je die kans niet, dan ga je uit eten en heb je dus meer het idee dat je echt geniet!